SK 500 Hiomapalikka, hiomasieni käyttökohteet Maali, Lakka, Seinätasoite, Puu

Ominaisuudet
Raetyyppi Alumiinioksidi
Hajontatyyppi tiheä
Materiaalit
Maali
Lakka
Seinätasoite
Puu
Muovi
Metalli yleensä

Monipuolinen - SK 500 -hiomasiemi

Klingspor SK 500 -hiomasienellä ostajat saavat monipuolisen ja neljäpuolisen hiomalaikan. Sillä voidaan käsitellä nopeasti ja perusteellisesti

  • maali,
  • lakka,
  • täyteaine ja
  • puu
  • milloin tahansa. Hiomapalikan tärkein etu on ilmeinen: se on litteä ja reunimmainen, joten sitä voidaan käyttää neljältä puolelta. Tämän ansiosta se on erittäin joustava moniin eri käyttötarkoituksiin. Ammattilaiset luottavat tähän hiomasieneen yhtä paljon kuin harrastajat.

Optimaalinen materiaalinpoisto - SK 500 -hiomsieni

Tiheän alumiinioksidin ansiosta SK 500 poistaa materiaalia erinomaisesti. Ei ole väliä, käytetäänkö hiomasientä lakan, maalin tai täyteaineen työstämiseen. Hiomatuote on erityisen hyödyllinen pintojen hienoviimeistelyssä. Lisäksi materiaali on kestävää ja pestävää, ja se voidaan käytön jälkeen käyttää uudelleen. Pitkäaikainen käyttö on siis mahdollista. Tämän hiomasienen järkevä käyttökohde on esimerkiksi metalliteollisuus. Hiomasieni SK 500 on saatavana karkeuksilla 60, 80, 100, 120 ja 180 sekä 220 ja 280. Sen leveys on 100 mm ja pituus 70 mm. Hiomasienen korkeus on 25 mm. Nämä mitat ovat osoittautuneet käytännössä hyväksi, hiontalohko on aina helppo pitää kädessä. hiomasieni SK 500 voidaan käyttää tasaisille ja profiloiduille työkappaleiden pinnoille. joustavan vaahtomuovisydämen käytön ansiosta sen käyttö on mahdollista monilla alueilla. Myös monimutkaisempien profiloitujen työkappaleiden pinnat voidaan poistaa luotettavasti. Kuivahionta on tällä hiomalaikalla yhtä mahdollista kuin märkähionta. Ammattilaiset ja tee-se-itse-rakentajat luottavat siis SK 500:aan.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.