SK 700 A Hiomapalikka, hiomasieni käyttökohteet Maali, Lakka, Seinätasoite, Puu

Ominaisuudet
Raetyyppi Alumiinioksidi
Hajontatyyppi tiheä
Materiaalit
Maali
Lakka
Seinätasoite
Puu
Muovi
Metalli yleensä

SK 700 A - Hiontasieni maaleille

Hiontasieni SK 700 A soveltuu monille käyttöalueille. Näitä ovat mm.

  • maalin,
  • lakan,
  • täyteaineen,
  • puun,
  • muovin ja
  • metallin työstö.

Hiontasieni vakuuttaa monipuolisuudellaan ja sitä voidaan käyttää sekä tasossa että reunassa. Sitä voidaan siis käyttää yhteensä neljältä sivulta. Kulmareuna on 45 astetta. Hioma-aine pääsee hyvin työkappaleiden kapeisiin kulmiin, vaikka ne olisivat ahtaita. Lisäksi tuotteessa on joustava vaahtomuoviydin, joka takaa hyvän mukautumisen ja paineen jakautumisen. Hiontasieni** on kestävä, helppo puhdistaa ja sitä voidaan siksi käyttää milloin tahansa uudelleen. Sitä voidaan käyttää ammattimaiseen työskentelyyn ja tee-se-itse-projekteissa.

Hiontasieni parhaisiin tuloksiin

Hiontasieni SK 700 A on neljäpuolisesti siroteltu ja perustuu korkealaatuiseen alumiinioksidi hiomajyvään. Hiomajyvä ja tiheä sirottelutyyppi takaavat erinomaiset tulokset kaikissa olosuhteissa. Tuote on räätälöity erityisesti maalien ja lakkojen poistoon ja näyttää parhaat ominaisuutensa tässä. Lisäksi käyttäjä hyötyy helppokäyttöisyydestä. Kuten kaikki Klingsporin hioma-aineet, tämäkin tuote täyttää korkeimmat laatuvaatimukset, mikä johtaa sen korkeaan kestävyyteen.

Sopivia Hiontasieni jokaiselle käyttäjälle

Klingspor tarjoaa Hiontasieniään, kuten SK 700 A:ta, eri karkeuksissa. Tämä tarkoittaa, että saatavilla on sopivia hiontasieniä karkeasta hienoon työhön. Kaikki hiontasienet on suunniteltu käsinhiontaan. Laaja käyttöalue on myös eduksi. SK 700 A ei sovellu ainoastaan voimakkaasti profiloitujen osien hiontaan, vaan sitä käytetään myös pintahiontaan. Se on kestävä, pestävä ja uudelleenkäytettävä. Näin ollen Klingsporin valikoimasta löytyy jokaiselle yksilöllisiin tarpeisiin sopiva hiontapalikka.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.