SW 501 Hiomapalikka, hiomasieni käyttökohteet Maali, Lakka, Seinätasoite, Puu

Ominaisuudet
Raetyyppi Alumiinioksidi
Hajontatyyppi tiheä
Materiaalit
Maali
Lakka
Seinätasoite
Puu
Muovi
Metalli yleensä

Ihanteellinen hienohiontaan - Klingsporin hiontasieni SW 501

Klingsporin joustavalla Hiontasienellä SW 501 voidaan hioa jopa profiilit täydellisesti. Tämä hiomasieni, josta on saatavana eri raekokoja, soveltuu

  • puun,
  • maalin,
  • lakan ja
  • kitin työstämiseen.

Hiontasieni on pesukelpoinen ja uudelleenkäytettävissä** ja toimii siksi hyvin pitkään.

SW 501 - korundi pehmeällä vaahtomuoviytimellä

Klingsporin Hiontasieni SW 501:ssä on vaahtomuovista valmistettu pehmeä ydin, jonka ansiosta se mukautuu täydellisesti mutkiin , profiileihin ja muuhun muotoon. Hiomajyvät on levitetty ala- ja yläpuolelle. Jyvät ovat alumiinioksidia, joka on sitkeää ja kovaa. Se valmistetaan aina synteettisesti Klingsporin hiomatuotteisiin, joten sillä on aina samat ominaisuudet. Synteettisesti valmistettu hiomajyvä soveltuu siksi myös sarjatuotantoon. Hiontasienessä SW 501 alumiinioksidi on tiheästi siroteltu. Tämä tiheä sirottelu takaa suuren materiaalinpoiston ja tasaisen hiontakuvion. Lisäksi tiheä sirottelu antaa hioma-aineelle pitkän käyttöiän.

Pesukelpoiset ja uudelleenkäytettävät hiomasienet

Se, että Hiontasieni SW 501 on pesukelpoinen ja uudelleenkäytettävä, tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää pitkään. Intohimoiset harrastajat käyttävät sitä monenlaisten projektien toteuttamiseen. Klingsporin SW 501:ää käytetään kuitenkin yhtä usein myös ammattikäytössä. Sillä voidaan esimerkiksi viimeistellä täydellisesti puuprofiilit ja tasoittaa täytetyt pinnat. Toinen käyttöalue on maalattujen tai lakattujen pintojen välihionta. Kaikissa näissä töissä SW 501 sopii mittojensa ansiosta hyvin käteen ja mahdollistaa siten nopean ja tehokkaan hienohionnan.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.