SW 502 Hiomapalikka, hiomasieni käyttökohteet Maali, Lakka, Seinätasoite, Muovi

Ominaisuudet
Raetyyppi Piikarbidi
Hajontatyyppi tiheä
Materiaalit
Maali
Lakka
Seinätasoite
Muovi
Puu
Metalli

Hio maalijäämät pois Klingspor SW 502 -hiomasienellä

Klingsporin Hiontasieni SW 502 on erinomainen vaihtoehto hiomapaperille. Kun totut sen kätevyyteen, et halua enää olla ilman sitä. Tämä Hiontasieni soveltuu erityisesti maalijäämien poistoon. Sitä voidaan käyttää sekä kuiva- että märkähiontaan. Hiontasieni SW 502 on osoittautunut erityisen käyttökelpoiseksi:

  • maalin,
  • lakan,
  • täyteaineen,
  • puun,
  • mutta myös:

  • liimajäämien,

  • kipsi- ja kipsilevyjen hiontaan.

Hiontasieni SW 502 istuu hyvin kädessä

Joustavuutensa ansiosta SW 502 yltää myös kulmiin, reunoihin ja syvennyksiin. Pehmeän vaahtomuovisydämen ansiosta se tunkeutuu jopa vaikeasti saavutettaviin rakoihin kevyellä painalluksella. Etu koneeseen verrattuna on kirjaimellisesti ilmeinen. Käyttäjä tuntee, mitä hän tekee, ja saa siten erinomaisia tuloksia tasoittaessaan, mattaessaan ja karhentaessaan. Etenkin pienemmillä pinnoilla työskenneltäessä Hiontasieni on ihanteellinen hioma-aine, esimerkiksi poistettaessa liimajäämiä uudelleen käytettävistä kipsi-kuitulevyistä. SW 502 on päällystetty molemmin puolin. Erittäin terävä piikarbidi on kahdessa raekokoluokassa 120 ja 220 hioma-aine, joka ei jätä mitään mahdollisuuksia edes itsepäisille lakka- tai maalijäämille. Oikea karkeusus riippuu käsiteltävästä materiaalista. Mitä suurempi jyvätiheys yksittäisten rakeiden välillä on, sitä paremmin sieni pysyy puhtaana hiomapölystä. Tämä on erityisen tärkeää pitkään lastuaville materiaaleille, kuten puulle. Klingsporin Hiontasienen SW 502 pinnoitteella saavutetaan erinomaisia tuloksia myös viimeisessä hienohionnassa

SW 502:n moninaiset edut

Hiontasienen SW 502:n moninaiset edut Tämä Klingsporin hiontasieni on hiomapaperista poiketen pesukelpoinen ja uudelleenkäytettävä. Sienen rakenne on niin kestävä ja pinta niin kova, että se kestää hyvin useita käyttökertoja. Hiontasienen SW 502 edullisen hinnan lisäksi tämä on toinen taloudellinen etu. Eri hiontatehtäviin on olemassa optimaaliset hiomalaikat. SW 502 on lyömätön erikoissovelluksissaan. Siksi hiontasieni on välttämätön osa jokaista hyvin varustettua työkalupakkia.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.