SW 510 Hiomapalikka, hiomasieni käyttökohteet Maali, Lakka, Seinätasoite, Puu

Sisältää jalokorundia
Ominaisuudet
Raetyyppi Alumiinioksidi
Hajontatyyppi tiheä
Materiaalit
Maali
Lakka
Seinätasoite
Puu
Muovi
Metalli yleensä

Hiontasieni SW 510 Klingsporilta

SW 510:n avulla käyttäjät saavat laadukkaan ja tehokkaan hiontasienen työhönsä. Hiomatuote soveltuu erityisesti

  • maalille,
  • lakalle,
  • täyteaineelle,
  • puulle,
  • muoville ja
  • metallille.

Hiontasieni tarjoaa tässä useita ratkaisevia etuja. Näitä ovat mm. ohut materiaali, jonka ansiosta Hiontasieni** on erittäin joustava. Se soveltuu erinomaisesti vaikeasti saavutettaviin kohtiin, kuten syvennyksiin, profiileihin ja reunoihin. Pintahionta on yhtä mahdollista kuin vahvasti profiloitujen osien hionta. Sienessä on tiivis vaahtorakenne, ja sillä saavutetaan erittäin hieno ja tasainen hiontakuvio. Tulokset vakuuttavat vaativimmankin ammattikäyttäjän. Ryppyjä ja taitteita ei synny. Lisäksi tuotetta voidaan käyttää kuivana ja märkänä.

Hiontasieni, jolla on monia etuja

Hiontasieni SW 510 soveltuu käsihiontaan. Tuotetta käytetään lähes kaikkialla. Siitä hyötyy myös tee-se-itse-rakentaja. Klingspor huolehtii siitä, että käyttäjällä on mahdollisimman suuri joustavuus hiomalaikan käytössä. Tämä lisää työn tuottavuutta ja parantaa ratkaisevasti työtuloksia.

Hiontasieni parasta laatua

Kuten kaikille Klingsporin valikoimaan kuuluville hiontatuotteille on tavallista, hiontasienelle SW 510 on ominaista helppo käsiteltävyys. Se on kestävä ja tuottaa vakuuttavia tuloksia myös jatkuvassa käytössä. Klingspor käyttää hiomasienessä hyväksi todettua alumiinioksidia , jolla saavutetaan korkea ja luotettava aineenpoisto. Materiaali on 1-puoleisesti siroteltu. Hiomasieni on saatavana karkeista hienoihin karkeuksiin, joten tuote soveltuu isoon materiaalin poistoon tai hienoon pintahiontaan.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.