SW 512 Hiomapalikka, hiomasieni käyttökohteet Maali, Lakka, Seinätasoite, Muovi

Ominaisuudet
Raetyyppi Piikarbidi
Hajontatyyppi tiheä
Materiaalit
Maali
Lakka
Seinätasoite
Muovi
Puu
Metalli

Tasaiset pinnat - erittäin joustava hiontasieni SW 512

Hiontasieni SW 512 soveltuu erinomaisesti hienoon ja tasaiseen pintojen hiontaan:

  • Maali,
  • Lakka,
  • Täyteaine,
  • Muovi,
  • Puu ja
  • Metalli

Tämä tekee hiontasienestä** SW 512 joustavan käytettäväksi useilla eri materiaaleilla. Jokaista materiaalia varten ei tarvitse ostaa erityistä hioma-ainetta. SW 512 on hyödyllinen apuväline niin teollisuudessa kuin yksityissektorillakin.

Maalin ja muovin hionta erityisen tasaisesti

Tasaisen hiontakuvion aikaansaamiseksi Hiontasieni SW 512 on varustettu erittäin tiheällä vaahtorakenteella. Tämä jakaa paineen tasaisesti pinnalle käsin hiottaessa. Hiontasieni on vain 5 mm korkea, joten se voidaan helposti sijoittaa reunojen ja profiilien ympärille. Hiontasieni SW 512 yltää ongelmitta myös vaikeasti saavutettaviin paikkoihin ja syvennyksiin. Filigraaniset pintarakenteet säilyvät. Hiontasieni ei taivu eikä rypisty, mikä pidentää SW 512:n käyttöikää ratkaisevasti. Joustavasti sidotut hiomarakeet kuluvat erittäin tasaisesti. Ne pysyvät teräväreunaisina, kunnes Hiontasieni on täysin kulunut.

1-puolisesti ripoteltu teräväreunaisella piikarbidilla

Tiheään ripoteltu vankka hiomarake takaa hyvän kulumisen. Kovalla ja hauraalla piikarbidilla on ihanteellinen aggressiivisuus kovien, työstettävien materiaalien - kuten täyteaineen tai lakan - työstämiseen. Rakeiden koosta riippuen se tuottaa erinomaisen tartuntapohjan lisäkerroksille tai ihanan tasaisen pinnan. Hyvästä syystä Hiontasieni SW 512 on vain 1-puolisesti siroteltu: Toinen puoli makaa mukavasti kädessä ja sitä voi ohjata tarkasti, kun taas toisella puolella oleva piikarbidi takaa perusteellisen hionnan.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.