KL 385 JF Rullat kangas käyttökohteet Metalli yleensä, Ei-rautametallit

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Hajontatyyppi tiheä
Selkä JF-puuvilla
Materiaalit
Metalli yleensä
Ei-rautametallit
Jaloteräs
Muovi
Puu
Käyttöalueet
Metallirakentaminen

Hiomanauharulla KL 385 JF - kangasrulla metalleille ja ei-rautametalleille

Tämän säästörullan avulla työpöydällä on aina riittävästi hiomakangasta käytettävissä. Tarvittaessa hiomarullasta KL 385 JF voidaan repiä pala irti ja käyttää sitä kulloiseenkin työhön. Hiomapaperi repeää siististi ja vähällä vaivalla. Tämä tuote on suunniteltu sekä käsinhiontaan että käsikäyttöisiin koneisiin. Ominaisuuksiensa ansiosta se soveltuu erinomaisesti seuraaviin töihin:

  • Profiilien tai listojen hionta
  • Pintahionta
  • Karkeahionta
  • Viimeistely

Yleiskäyttö hiomarullalle KL 385 JF

Tämä hiomakangas toimii parhaiten metallien ja värimetallien työstössä, ja sitä on saatavana useissa eri karkeuksissa. Käsinhiontaa varten säästörullasta revitään pala, joka kiedotaan sopivan hiomatuen ympärille. Kangasselän ansiosta se soveltuu erityisen hyvin profiilihiontaan. Se mukautuu hyvin työkappaleen muotoihin rikkoutumatta. Kankasselkä säilyttää ominaisuutensa myös märkähionnassa. Erittäin hienoja muotoja voit työstää toisinaan ilman hiomatukea.

Valitse oikea karkeus

Karkea karkeus poistaa maalijäämät tai muun lian. Mitä hienompi karkeus, sitä tasaisempi ja sileämpi on hiontatulos. Metallia voidaan esihioa hienoimmilla karkeuksilla kun halutaan kiiltävä pinta. Peilipinta saadaan lopulta aikaan kiillotusvahalla ja kiillotuslaikalla. Hiontarulla KL 385 JF soveltuu kaikkiin näihin töihin , ja sitä on saatavana eri leveyksinä. Pyynnöstä voidaan toimittaa myös yksittäisiä paketteja, joissa on erikoismitat, sopimuksen mukaan.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.