LS 309 X Rullat kangas käyttökohteet Metalli yleensä, Puu

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Hajontatyyppi tiheä
Selkä X-Puuvilla
Materiaalit
Metalli yleensä
Puu
Käyttöalueet
Metallirakentaminen
Puunjalostusteollisuus

LS 309 X - tukeva hiomarulla puun ja metallin käsittelyyn

Metalli- ja puupintoja hiottaessa hiomatuotteen on oltava keskimääräistä kestävämpi. Etenkin pyöröhionnan kanssa käytettäessä kangasrunko takaa vaikuttavan kestävyyden. Klingsporin LS 309 X -hiontarulla soveltuu yhtä hyvin myös käsikäyttöön. Valitusta karkeudesta riippuen materiaalia voidaan poistaa tai pintaa hienosäätää. Yleiskäyttöisyytensä vuoksi puu- ja metallintyöstössä tämä eri karkeuksia sisältävä tuote kuuluu jokaisen työkalupakin välttämättömään perusvarustukseen.

Tiheä jyväsirottelu koville materiaaleille

Hiomatuotteille asetetaan tietyt perusedellytykset. On olennaista, että hiomatuote pysyy terävänä pitkään. Yhtä tärkeää on, että valittu hiomatuote sopii materiaaliin. Koville materiaaleille suositellaan pääasiassa tiheää jyväsirottelua. Näin ollen sitä käytetään pääasiassa metallien ja kovapuun kanssa. LS 309 X -hiomarullassa on lisäksi X-puuvillasta valmistettu vakaa selkä, joka on riittävän raskas ja samalla joustava. Tämä laadukas X-kankaalla oleva hioma-aine sopii erinomaisesti pintojen ja reunojen hiontaan sekä pyöriviin kappaleisiin konekäytössä.

Täydellinen hiontatulos useassa vaiheessa

Pintojen hionta useassa vaiheessa on suositeltavaa täydellisen pinnan saavuttamiseksi. LS 309 X laajan karkeusvalikoiman ansiosta tämä on helppo saavuttaa esimerkiksi: - materiaalin poistoon ja pinnan tasoittamiseen karkeilla karkeuksilla, pintojen tasoittamiseen keskikarkeuksilla ja pintojen viimeistelyyn ja hienohiontaan hienoilla karkeuksilla. Klingsporin LS 309 X -hiomarulla on vaikuttavan laadukas, kestävä ja yleisesti käyttökelpoinen, ja sen hinta-laatusuhde on erittäin edullinen. Se on täydellinen työkalu tee-se-itse-rakentajille ja ammattilaisille monenlaisiin sovelluksiin puun ja metallin työstössä. Se soveltuu yhtä hyvin materiaalin poistoon kuin hienohiontaan.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.

Vaihtoehtoisia tuotteita

Yleiskäyttöinen
CS 310 X
Rullat kangas