PL 31 B Rullat paperi käyttökohteet Maali, Lakka, Seinätasoite, Puu

Ominaisuudet
Sidos Liima
Raetyyppi Alumiinioksidi
Hajontatyyppi puoliavoin
Selkä B-paperi
Materiaalit
Maali
Lakka
Seinätasoite
Puu
Metalli yleensä
Käyttöalueet
Maalaamot
Puunjalostusteollisuus

PL 31 B - ihanteellinen hiomarulla lukuisille eri pinnoille

Paperiselkäinen PL 31 B -hiomarulla on osoittautunut ihanteelliseksi hioma-aineeksi täydelliseen viimeistelyyn puupinnoilla, maaleilla, lakoilla ja kitillä. Monipuolisuutensa ansiosta tätä hiomapaperia voidaan käyttää suurten ja pienten pintojen tarkkaan viimeistelyyn. Kunnianhimoiset tee-se-itse-rakentajat ja ammattitaitoiset käsityöläiset arvostavat PL 31 B -hiomarullaa välttämättömänä työvälineenä, jonka ei pitäisi puuttua mistään työkalupakista.

Joustava käyttö pintojen, kulmien ja reunojen hiontaan

Paperitaustaisella hiomarullalla (B-paperi) varustettua PL 31 B -hiomarullaa suositellaan eri käyttötarkoituksiin, kuten

  • epäkeskohiomakoneelle suurempien pintojen työstämiseen,
  • hiomatuella käsinhiontaan ja pienempien pintojen hiontaan sekä
  • hiomapaperina kulmien, reunojen ja pyöristettyjen pintojen hiontaan.

Tämä rullalla oleva hiomateriaali on yleiskäyttöinen. Se voidaan helposti repiä irti sopivassa koossa. Näin ollen se mahdollistaa optimaalisen sopeutumisen käyttötarkoitukseen.

Puoliavoin pinta takaa ensiluokkaisen tuloksen

Puoliavoin jyvien sirottelu takaa optimaalisen pölyn poistumisen pinnasta. Samalla se antaa erinomaisen hiontatuloksen kohtalaisella materiaalinpoistolla. Tämä tekniikka soveltuu erityisesti kovien puulajien, maalin, lakan ja täyteaineiden työstöön. PL 31 B -paperilla valitusta hiomarakeesta riippuen voidaan saavuttaa karkeampia tai erittäin hienoja pintoja. Karkea hionta soveltuu lähinnä pintojen tasoittamiseen ja reunojen katkaisemiseen, kun taas hienoa hiontaa - alkaen 220 - käytetään viimeistelyyn. Tehokkaan hionnan ja täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi suositellaan useita hiontavaiheita. Työskentele ensin karkealla hiomalla. Tämän jälkeen hionta muuttuu yhä hienommaksi, kunnes haluttu tulos on saavutettu.

Kova, sitkeä ja tehokas - hioma-aine alumiinioksidi

Alumiinioksidi on laajalti käytetty hioma-jyvä, jota käytetään Klingsporin PL 31 B -hiomapaperissa. Suuren kovuutensa ansiosta tätä jyvää käytetään esimerkiksi hiomapaperissa ja katkaisulaikoissa. PL 31 B -hiomarullassa hiomajyvät on liimattu B-paperiin liimalla.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.