PL 31 B IP-pakkaus Viimeistelypaperi käyttökohteet Maali, Lakka, Seinätasoite, Puu

Ominaisuudet
Sidos Liima
Raetyyppi Alumiinioksidi
Hajontatyyppi puoliavoin
Selkä B-paperi
Materiaalit
Maali
Lakka
Seinätasoite
Puu
Metalli yleensä
Käyttöalueet
Maalaamot
Puunjalostusteollisuus

Hiontarulla PL 31 B loppuhiontaan

Klingsporin Hiontarulla PL 31 B pien-pakattu on erinomainen viimeistelypaperi erilaisten materiaalien loppuhiontaan. Käyttökohteita ovat:

  • Maali,
  • Lakka,
  • Täyteaine,
  • Puu ja
  • Metalli.

Viimeistelypaperi pinnan hiontaan

Hiontarulla** on saatavana useissa eri karkeuksissa. Näin se soveltuu sekä karkeaan perushiontaan että hienoihin yksityiskohtiin. Erityisesti kehitetty synteettinen alumiinioksidi on kiinnitetty joustavaan B-paperiin puoliavoimella sirottelulla. Tämä takaa korkean elastisuuden ja hyvän mukautuvuuden käsinhionnan aikana työstettävään materiaaliin

Sekä käsinhiontaan että käsinohjattaviin koneisiin

Usein projektin viimeiset työvaiheet on viimeisteltävä hienovaraisessa käsityössä. Hienot yksityiskohdat voidaan tehdä vain tarkalla käsihionnalla. Juuri tässä kohtaa PL 31 B on omiaan. Käsinhionnan lisäksi hiontarulla soveltuu erinomaisesti myös käsin tapahtuvaan konehiontaan. Optimaalinen hinta-laatusuhde vetoaa ammattilaisiin ja tee-se-itse-käyttäjiin. Synteettistä alumiinioksidia sisältävät tuotteet, jotka ovat vuosien tutkimus- ja kehitystyön tulosta, takaavat tasaisen aineenpoistonopeuden ja pitkän käyttöiän.

Laaja käyttöalue monipuoliseen työhön

Hiontarullaa käytetään viimeistelypaperina monenlaisissa työtehtävissä. Riippumatta siitä, käytetäänkö sitä metallirakentamisessa, puusepänteollisuudessa, maalareilla tai automekaanikoilla - hiomapaperilla saavutetaan parhaat tulokset kaikilla käyttöalueilla. Koska tuote on pien-pakattu, se on suojattu vaurioilta ja lialta. Lisäksi Klingspor tarjoaa luotettavan saatavuuden. Yli 300 tuotetta on aina varastossa ja ne voidaan toimittaa nopeasti.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.