PS 33 B Rullat paperi käyttökohteet Maali, Lakka, Seinätasoite, Puu

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Hajontatyyppi puoliavoin
Selkä B-paperi
Materiaalit
Maali
Lakka
Seinätasoite
Puu
Muovi
Käyttöalueet
Autoteollisuus
Käsiteollisuusyritykset
Lentokoneteollisuus
Puunjalostusteollisuus
Tuulivoimateollisuus

PS 33 B - optimaalinen paperillarulla puun manuaaliseen ja koneelliseen työstöön

Klingsporin PS 33 B -hiomarullaa suositellaan kaikkiin puutöihin. Sen paperitausta mukautuu tarkasti ja joustavasti työkappaleiden muotoihin. Paperiselän ansiosta tämä hiomarulla on sekä laadukas että edullinen työkalu. Se soveltuu erilaisiin hiontatekniikoihin, kuten

  • käsin hiontaan,
  • koneella hiontaan ja
  • hiontaan hiomatuella.

Pidempi käyttöikä, vähäinen tukkeutuminen ja korkea repeytymiskestävyys

Hiontarulla PS 33 B tarjoaa pidemmän käyttöiän hiomajyvien koostumuksen ja paperisen selkämyksen korkean repeytymiskestävyyden ansiosta. Hiomajyvätyyppi on korkealaatuista alumiinioksidia, joka on kiinnitetty selkämateriaaliin luotettavasti synteettisen hartsisidoksen ansiosta. Hionta-aineen aktiivisten ainesosien ansiosta tälle materiaalille on ominaista vähäinen tukkeutuminen. Vaikka tämän hiomarullan selkä osoittautuu keskimääräistä vahvemmaksi, se pysyy joustavana ja mukautuu täydellisesti hiottaviin pintoihin. Käyttäjä hyötyy hyvästä aineenpoistosta kaikissa töissä, joissa poistetaan vanhoja lakka-, maali- ja täyteainekerroksia. Tämä hiomapaperi soveltuu hyvin myös puun työstöön.

Erittäin tehokas pinta- ja profiilihiontaan

Tämä paperilla varustettu hiomapaperi on Klingsporin erityisesti käsin tehtävään profiilihiontaan ja pintahiontaan kehittämä. Voimakkaalla paineella maalit ja lakat voidaan poistaa nopeasti ja helposti huonekaluista, rakennusosista ja ajoneuvoista. Hiontapaperia ei tarvitse vaihtaa jatkuvasti, sillä puoliavoin päällyste estää ennenaikaisen tukkeutumisen. Puuta työstettäessä PS 33 B -hiomarulla sopii erinomaisesti reunojen tasoittamiseen tai karkeiden epätasaisuuksien tasoittamiseen ennen hienohiontaa. korkean irrotusnopeuden ansiosta pintojen naarmut ja kolhut häviävät hetkessä. Tasaisen pinnan aikaansaamiseksi on suositeltavaa käyttää apuna hiomatukea tai käsiohjattavia koneita. Hiekkapaperi voidaan helposti irrottaa rullasta ja leikata haluttuun kokoon. Klingspor toimittaa PS 33 B -hiomarullaa eri leveyksinä ja karkeuksina. Tarvittaessa tätä tuotetta on mahdollista saada yksilöllisillä mitoilla ja karkeuksilla, jotta se voidaan mukauttaa tarkasti kulloisiinkin vaatimuksiin.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.