PS 33 C IP-pakkaus Hiomapaperi käyttökohteet Maali, Lakka, Seinätasoite, Puu

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Hajontatyyppi puoliavoin
Selkä C-paperi
Materiaalit
Maali
Lakka
Seinätasoite
Puu
Muovi
Käyttöalueet
Autoteollisuus
Käsiteollisuusyritykset
Lentokoneteollisuus
Puunjalostusteollisuus
Tuulivoimateollisuus

PS 33 C - ihanteellinen hiomarulla, jossa on paperitausta puhtaaseen ja tarkkaan pintojen hiontaan

Klingsporin PS 33 C -hiomarullalle on ominaista sen korkea käyttöikä ja keskimääräistä parempi repeytymiskestävyys. Näiden ominaisuuksien ansiosta se on ihanteellinen pinnan hiontaan käsin tai käsikäyttöisillä koneilla. Tätä korkealaatuista hiomarullaa suositellaan erityisesti

  • puun,
  • lakan,
  • maalin ja
  • täyteaineen työstöön.

Paperiselän ansiosta lukuisia vaikuttavia etuja

Paperiselän ansiosta Paperiselkä on suunniteltu erityisesti pintahiontaan. Tämä hiomapaperi osoittautuu poikkeuksellisen repäisykestäväksi ja on samalla joustava. Sen ominaisuudet takaavat pitkän käyttöiän. Tämä tarkoittaa, että tätä työkalua voidaan käyttää pitkään ilman, että materiaalin poisto heikkenee. Puoliavoimen hiomajyväsirottelun ja hioma-aktiivisten ainesosien yhdistelmä vähentää hiomapaperin tukkeutumista. Yksittäiset palat voidaan irrottaa rullasta nopeasti ja helposti. Samalla hyödyt PS 33 C -hiomarullan erittäin edullisesta hinta-laatusuhteesta.

Pintojen tehokkaaseen tasoittamiseen

Klingsporin PS 33 C -hiomarulla soveltuu korkean aineenpoistonsa ansiosta erityisesti pintojen tehokkaaseen tasoittamiseen. Puu hiotaan ensin karkealla hionnalla epätasaisuuksien poistamiseksi. Hienohionta tehdään myöhemmissä vaiheissa hienommalla hiomapaperilla. PS 33 C -hiomarulla soveltuu hyvin myös esineiden uudelleenviimeistelyyn. Vanha lakka voidaan poistaa nopeasti ja perusteellisesti tällä hiomatuotteella. Ennen uuden maalikerroksen levittämistä riittää usein aiempien maali- tai lakkakerrosten karhennus, jotta uusi maali tarttuu hyvin alustaan. Maalatut pinnat tasoitetaan ennen jatkotöitä. Näin poistetaan työkalujen jättämät jäljet täyteainetta levitettäessä. Jos työskentelet huolellisesti, et huomaa jälkikäteen juuri mitään visuaalista tai tuntumaeroa verrattuna viereisiin pintoihin. Työpajoissa, joissa tarvitaan säännöllisesti hiomapaperia, PS 33 C -hiomarulla osoittautuu erinomaiseksi valinnaksi. Se tarjoaa riittävän määrän hioma-ainetta päivittäiseen työhön.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.