Kovametalliviilat

Työtilat
Kone
Tuoteryhmä
Kovametalliviilat
Halkaisija/mm
Pituus/mm
Varren halkaisija/mm
Varren pituus
Rakennetyyppi
Laatuluokka
Hammastus

Puhtaat reiät eri materiaaleihin

Klingsporin timanttireikäsahat ja poranterät ovat luotettavia työkaluja päivittäiseen käyttöön. Klingspor on toiminut markkinoilla vuodesta 1893 ja tekee kaikkensa edistääkseen teknologiaa ja inspiroidakseen asiakkaitaan uusilla ja tehokkailla tuotteilla. Tämä koskee tietysti myös timanttireikäsahoja ja timanttiporanteriä. Klingspor kattaa siten teollisuuden, rakentamisen sekä kunnianhimoisten harrastajien tarpeet.

Laaja valikoima

Tuotteita voidaan käyttää seuraavien materiaalien kanssa:

  • Betoni,
  • Kivi
  • Laatat

Klingsporin timanttiporanterät, kuppiterät ja niihin liittyvät sarjat soveltuvat laatta-, kivi- ja betonitöihin.

Niitä käytetään ensisijaisesti poratelineessä, porassa sekä kulmahiomakoneessa. Valikoima kattaa kaikki vakiotyökalut. Klingsporilla on valikoimassa myös käytännöllinen poraustuki tarkkaan poraukseen.

Saavuta parhaat tulokset Klingsporin reikäsahoilla

Klingspor-valikoimasta löytyy vaihto segmenttejä, joko yksittäisinä tai rengassegmentteinä, sekä eri halkaisijaltaan olevia reikäsahoja. Klingsporin valikoima tarjoaa siis  jokaiselle käyttäjälle oikeat työkalut tehtäviinsä. Poranterien ja reikäsahojen kanssa työskennellessä tyypillisiä ongelmia ovat esim. työkappaleen halkeilu tai työkalun hyppääminen. Klingsporin tuotteilla sileät poraukset voidaan toteuttaa nopeasti ja turvallisesti. Tämä tarjoaa ratkaisevia etuja työssä ja nopeuttaa työprosesseja.

Klingspor timanttiporanterät

Timanttiporille on ominaista korkea aggressiivisuus ja pitkä käyttöikä. Klingspor tarjoaa nämä tuotteet yksittäin tai käytännöllisenä sarjana, jotta käyttäjällä on aina kaikki tärkeät koot käsillä. Lisäksi hinta-laatusuhde on kohdallaan. Sarjan Klingspor toimittaa kestävässä alumiinikotelossa, jossa tuotteet ovat optimaalisesti suojattuja kolhuilta.