HF 100 A Kovametalliviilat

Kovametalliviila HF 100 A - yleistyökalu metallintyöstöön

Kovametalliviila HF 100 A on muodoltaan sylinterinmuotoinen ja siksi ihanteellinen pintakäsittelyyn pinnoilla, jotka on valmistettu

  • valuraudasta,
  • pehmeästä teräksestä,
  • korkean lämpötilan materiaaleista sekä
  • ei-rautametallista. HF 100 A -viilaa valmistetaan ilman otsahammastusta.

Materiaaliin optimaalisesti sovitettu jyrsintä

Ideaaliset työstötulokset jyrsinnässä riippuvat monista parametreista. Siksi hampaiden lukumäärä ja muoto sekä keskipisteisyys, kierteisyyskulma ja harjakulma on sovitettava optimaalisesti toisiinsa. Klingspor tarjoaa Kovametalliviilaa HF 100 A eri mitoissa ja erilaisilla hammastus "leikkauksilla", jotta jokaiselle sovellukselle voidaan aina tarjota ihanteellinen työkaluominaisuus. Universaalihammastus, niin sanottu leikkaus 2, on vakiohammastus yleisiin sovelluksiin. Se vakuuttaa hyvillä viimeistelyominaisuuksilla. Kovametalliviilat, jotka on varustettu poikkileikkauksella Cut 6, takaavat suuren materiaalin poiston, pienempi lastunmuodostus estää myös kovametalliviilan ennenaikaisen tukkeutumisen ja takaa siten nopean materiaalin poiston. Jos viila on sylinterimäinen Cut 3 "Alumiini"-hampaiden kanssa, se soveltuu erityisen hyvin pehmeille, pitkään lastuaville materiaaleille, kuten alumiinille. Hampaiden erikoisgeometria estää kovametalliviilan ennenaikaisen tukkeutumisen.

Laatu takaa kestävyyden ja turvallisuuden

Kovametalliviilat Klingsporilta on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Lisäksi ne ovat tiukan laadunvalvonnan alaisia. Sataprosenttisessa tarkastuksessa tarkastetaan juotosliitokset ja viilan keskipisteisyys, jotta varmistetaan tuotteiden pitkä käyttöikä ja ennen kaikkea turvallisuus. Toinen tärkeä työturvallisuuden edellytys on enimmäisnopeuksien noudattaminen. Sallittu nopeus pienenee sitä mukaa, mitä suurempi viilan pään halkaisija on.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.