HF 100 B Kovametalliviilat

HF 100 B kovametalliviila - hammastus erityistehtäviin

HF 100 B -vii on varustettu otsahammastuksella ja sopii siten erinomaisesti umpireikien ja sisäisten ääriviivojen pintojen työstöön. kovametalliviilaa voidaan käyttää erilaisiin materiaaleihin, kuten

  • teräkseen,
  • värimetalliin,
  • lämmönkestäviin materiaaleihin ja
  • valurautaan.

Sylinterimäisesti muotoiltua viilaa voidaan käyttää erilaisten työkappaleiden viimeistelyyn tai purseenpoistoon. Lisätty otsahammastus mahdollistaa tarkan pintakäsittelyn.

Erilaiset viilan mitat ja erilaiset hammastukset

Työkappaleen materiaalista ja geometriasta riippuen oikeat hammastukset ja kovametalliterän tarkka koko tuottavat parhaat tulokset. Kovametalliviila HF 100 B on siksi saatavana eri versioina - kokoa ja hammastusta voidaan yhdistellä sovelluksen mukaan. Valittua hammastusta käytetään myös sylinterimäisesti muotoillun kappaleen pinnassa. Hyvät viimeistelyominaisuudet omaavan vakiohammastuksen (Cut 2) lisäksi on saatavana useita muita hammastustyyppejä, joilla on korkea leikkuuteho (Cut 6), vähäinen tukkeutuminen (Cut 3) tai jotka soveltuvat ruostumattoman teräksen työstöön (Cut 11). Jokaiselle Klingsporin kovametallileikkurille tehdään 100-prosenttinen lopputarkastus ennen toimitusta. Mittatarkkuus, virheetön hammastus ja juotosliitokset tarkastetaan. Tämä takaa pitkän käyttöiän ja korkean käyttöturvallisuuden.

Optimaalinen nopeusalue tarkkojen tulosten saavuttamiseksi

Korkean materiaalin poistonopeuden ja pitkän työkalun käyttöiän kannalta valittu nopeus on ratkaiseva. Optimaalinen nopeus riippuu jyrsinpään halkaisijasta ja työstettävästä materiaalista. Kovametalliterän käyttöiän pidentämiseksi suositellaan käyttöä hieman alle maksimikierrosluvun. Liian alhainen nopeus voi johtaa epävakaaseen käyntiin ja hampaan katkeamiseen. Nyrkkisääntönä voidaan pitää, että mitä suurempi pään halkaisija on, sitä alhaisempi nopeus on. Ihanteellisen tuloksen ja maksimaalisen turvallisuuden saavuttamiseksi viila on kiristettävä vähintään 25 mm:n pituiseksi.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.