HF 100 C Kovametalliviilat

Kovametalliviila HF 100 C tasopinnoille ja ahtaisiin kulmiin

Tasaisten- ja pyöristettyjen pintojen työstöön tarkoitettuja viiloja on nykyään lukuisia erilaisia malleja. HF 100 C -jyrsintä voidaan käyttää universaalisti, ja se soveltuu ammattimaiseen tasopintojen ja kulmien työstöön**

  • rakennusteräksellä,
  • värimetallilla,
  • lämmönkestävävällä materiaalilla ja
  • valuraudalla.

Kokonsa ansiosta jyrsimet soveltuvat erinomaisesti käytettäväksi vaikeapääsyisissä paikoissa. Viiloja on saatavana erilaisilla hammastuksilla"leikkauksilla" ja pään kooilla, jotta saavutetaan täydelliset tulokset aineenpoiston ja työkalun käyttöiän suhteen kaikilla työkappaleilla.

Laaja käyttöalue erilaisten viila mallien ansiosta

Kovametalliviilat soveltuvat pintojen viimeistelyyn ja hitsaussaumojen tasoittamiseen, suorien ja pyöristettyjen kappaleiden työstöön sekä säteiden tarkkaan muotoiluun. Oikean jyrsimen valinta riippuu työkappaleen koosta ja työstettävästä materiaalista. Valitusta hammastuksesta riippuen työkalulla on hyvät viimeistelyominaisuudet (Leikkaus 2) tai se tuottaa suuren leikkaustehon (Leikkaus 6). Muotojen tai säteiden tarkkaan työstöön voidaan valita erikokoisia sylinterimäisiä muotoisia kuulakärkiä.

Pitkä käyttöikä tarkan laadunvalvonnan ansiosta

Jokainen Kovametalliviila tarkastetaan 100-prosenttisesti ennen toimitusta, jolloin työkappaleen virheettömyys tarkistetaan. Muun muassa juotoskohdan tarkka tarkastus suoritetaan. Koska varastosta lähtevät vain virheettömät tuotteet, HF 100 C -viila, kuten kaikki muutkin Klingsporin työkalut ja työvälineet, on pitkäikäinen ja täyttää korkeimmat turvallisuusvaatimukset.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.