HF 100 D Kovametalliviilat

Kovametalliviila HF 100 D - muotojen työstö ja purseenpoisto

Kovametalliviila HF 100 D on ihanteellinen työkalu muotojen työstöön sekä purseen poistoon. Valitusta hammastuksesta riippuen viila soveltuu

  • teräkseen,
  • värimetalliin,
  • korkealämpöisiin materiaaleihin ja
  • valurautaan.

Kovametalliviila HF 100 D on Klingsporin korkealaatuisena työkaluna oikea valinta sekä DIY-työkalupakkiin että ammattikäyttöön.

Ihanteellinen reunoille ja porausreikiin

Kovametalliviilan pää on pallomainen ja soveltuu siksi ihanteellisesti työkappaleen reunojen viimeistelyyn ja purseen poistoon. Soveltamisen tuloksena saadaan sileitä ja tarkasti työstettyjä työkappaleita, jotka puhtaiden reunojen ja muotojen ansiosta voidaan käyttää uudelleen mahdollisimman pitkälle ilman uudelleenkäsittelyä. Koska eri materiaaleja ja työkappaleiden kokoja varten tarvitaan erityisiä jyrsintätyökaluja, kovametalliteriä HF 100 D on saatavana useina hammastusvaihtoehtoina: Esimerkiksi Cut 2 täydellistä viimeistelyä varten tai Cut 6 suurta irrotusta ja vähäistä tärinää varten. Valikoimassa on erikokoisia pallonmuotoisia** Kovametalliviiloja, joten käyttäjät löytävät oikean työkalun jokaiseen sovellukseen.

Parhaat tulokset ihanteellisella nopeudella

Kaikkien pyörivien Kovametalliviilojen kohdalla oikealla nopeudella on tärkeä merkitys parhaiden työtulosten ja pitkän käyttöiän kannalta. Turvallisuussyistä suurinta sallittua nopeutta ei saa ylittää. Liian suuret keskipakovoimat ja tärinä voivat vahingoittaa työkalua. Enimmäisnopeuden lisäksi suositellulla nopeudella on tärkeä merkitys. Tällä alueella Kovametalliviila saavuttaa parhaat tulokset ja samalla pitkän käyttöiän.

Turvallisuutta 100 %:n tarkastuksella

Jokainen Klingsporin työkalu käy läpi tiukan lopputarkastuksen, vain virheettömät tuotteet pääsevät markkinoille. Mittatarkkuuden lisäksi myös juotosliitokset tarkastetaan perusteellisesti.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.