HF 100 E Kovametalliviilat

Monipuolinen ja kestävä: Klingsporin kovametalliviila HF 100 E

Klingsporin viila HF 100 E:ssä on pisaranmuotoinen jyrsinpää ja se soveltuu seuraaville materiaaleille:

  • teräs,
  • värimetalli,
  • valurauta ja
  • lämmönkestävät materiaalit.

Laaja käyttöalue tekee viila HF 100 E:stä täydellisen kumppanin teollisuuteen ja käsityöhön. Myös kunnianhimoiset tee-se-itse-rakentajat arvostavat kovametallijyrsimen tarkkoja kestävyyttä.

Muotoiltujen osien ja hitsaussaumojen työstäminen täydellisesti

Klingsporin pisaranmuotoinen viilan pää soveltuu erityisen hyvin muotoiltujen osien työstämiseen ja täytehitsien jyrsintään. Sen poikittainen hammastus takaa helpon käsiteltävyyden ja tarkat ohjausominaisuudet - myös vaikeissa tilanteissa. Verrattuna yleishammastuksella varustettuun malliin kovametalliviila toimii vähäisellä tärinällä ja tuottaa pieniä, hienoja lastuja. Tämä kovametalliterä soveltuu käytettäväksi laitos-, työkalu- ja muotinrakennuksen, ilmailu- ja avaruustekniikan, valimoiden ja laivanrakennuksen aloilla. Myös tee-se-itse-rakentajat hyötyvät laajasta käyttöalueesta ja erittäin tarkoista työtuloksista

Testattu laatu takaa pitkän käyttöiän

Klingsporin viila HF 100 E on testattu laatutuote, joka takaa pitkän käyttöiän ja tasaisen materiaalinpoiston. Laadukkaat raaka-aineet ja uusinta CNC-tekniikkaa käyttäen korkeimpien laatuvaatimusten mukaisesti valmistetut hammastukset muodostavat perustan erinomaisille jyrsintäominaisuuksille. Lopuksi jokainen viila tarkastetaan perusteellisesti, jolloin tarkastetaan erityisesti hammastus sekä jyrsinkärjen ja tapin välinen juotosliitos. Klingsporin kovametalliviila HF 100 E on vakuuttava ja tarjoaa ihanteelliset edellytykset erinomaisille hiontatuloksille. Jyrsinpään erikoismuoto mahdollistaa muotoon valettujen osien tarkan viimeistelyn. Myös saumojen työstö täytehitseissä onnistuu erityisen hyvin pisaranmuotoisella kovametalliterällä.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.