HF 100 G Kovametalliviilat

Viila HF 100 G tarkkoihin työstötuloksiin

Viila HF 100 G on kovametalliviila, joka tarjoaa ihanteelliset olosuhteet kovien materiaalien työstöön. Koska työkalu on kartionmuotoinen ja siinä on tasoitettu kärki, se soveltuu

  • porausten purseenpoistoon,
  • reunojen katkaisuun,
  • viistämiseen ja
  • hitsaussaumojen tasoittamiseen

sekä hienoon pinnan viimeistelyyn ja muotoiluun. HF 100 G -viila voi olla hyödyllinen myös kokoonpanokappaleiden esityöstämisessä.

Korkeaa laatua monenlaisiin sovelluksiin

Klingsporin jyrsimet ovat kattavan laadunvalvonnan alaisia tuotannon aikana. Jokaisen yksittäisen juotosliitoksen tarkastus ja tarkka hammastus takaavat tuotteiden pitkän käyttöiän. Karbidista valmistettu viila HF 100 G soveltuu värimetallia, valurautaa, terästä ja lämmönkestäviä materiaaleja sisältävien työkappaleiden työstöön. Teräväkärkistä kaarenmuotoista jyrsintä on saatavana eri pituisena ja kokoisena sekä eri varren halkaisijoilla ja korkeuksilla. Näin saadaan lukuisia käyttömahdollisuuksia. Lisäksi Klingspor tarjoaa kovametalliviilaa kahdella hammastusvaihtoehdolla.

Oikea hammastus täydelliseen työtulokseen

Koon ja muodon lisäksi myös hammastustyyppi on ratkaiseva oikean viilan valinnassa. Hampaiden lukumäärä ja hammastuksen muoto tekevät viilasta sopivan erivahvuisten materiaalien työstöön. Klingspor tarjoaa HF 100 G -viilaa useissa eri kokoluokissa erilaisilla hammastuksilla. Hammastus (Cut) 2 on yleiskäyttöön tarkoitettu vakiohammastus. Sille ovat ominaisia hyvät viimeistelyominaisuudet. Viilat, joissa on ristihammastus Cut 6, soveltuvat myös yleisiin sovelluksiin. Ne toimivat vähäisellä tärinällä ja tuottavat erityisen pieniä lastuja. Kaiken kaikkiaan parempi käsiteltävyys on taattu. Viila HF 100 G täyttää DIN 8032 -standardin vaatimukset ja edistää korkeaa työturvallisuutta.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.