HF 100 H Kovametalliviilat

Kovametalliviila HF 100 H - ihanteellinen muotoiltujen kappaleiden työstöön

Viila HF 100 H on liekin muotoinen ja siksi täydellinen ratkaisu, kun on työstettävä muotoiltuja kappaleita. Tuotetta on saatavana eri

  • halkaisijoina,
  • pituuksina,
  • varren halkaisijoina ja
  • korkeuksina. Mitä pienempi työkalu on, sitä suuremmat ovat sallitut kierroslukunopeudet. Eri kokojen ansiosta työkalu voidaan sovittaa optimaalisesti työstettävään materiaaliin ja työkappaleeseen.

Hallittu laatu eri käyttöalueille

Klingsporin kovametalliviilat on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Jokaista tuotetta valvotaan tarkasti tuotannon aikana. Esimerkiksi kaikki viilan juotospisteet tarkistetaan huolellisesti ennen kuin työkalu lähtee tuotannosta. Näin varmistetaan tuotteiden pitkä käyttöikä ja korkea turvallisuusstandardi. Teräksestä, lämmönkestävästä materiaalista tai valuraudasta valmistetut valetut osat työstetään Kovametallijyrsimellä** HF 100 H optimaalisin tuloksin. Lisäksi viila soveltuu värimetallien työstöön sopivalla hammastuksella (Leikkaus 3).

Tehokas työstöteho oikealla hammastuksella

HF 100 H -viila on liekkimäinen ja siksi ihanteellinen, kun työstetään muotoiltuja osia. Myös purseenpoisto ja valupurseiden poisto ovat tämän viilan mahdollisia käyttökohteita. Kovametalliviila soveltuu erinomaisesti myös hienoon pintakäsittelyyn, viistämiseen ja hitsaussaumojen tasoittamiseen. Kovametalliviila HF 100 H on hyödyllinen myös asennustöissä kokoonpanon yhteydessä. Samoin kuin viilan materiaali ja muoto, myös hammastus vaikuttaa käyttöalueisiin. Tämä viila on varustettu ristihammastuksella (Leikkaus 6). Tämä muoto soveltuu yleisiin sovelluksiin eri materiaaleille. Se tuottaa pieniä lastuja ja takaa miellyttävän käsittelyn. Suuri aineenpoisto ja mahdollisimman vähäinen fyysinen rasitus työn aikana ovat tärkeitä edellytyksiä tehokkaalle ja tasaiselle työsuoritukselle. Optimaaliset työkalut, kuten Klingsporin kovametalliviilat, lyhentävät työstöaikaa, takaavat korkean turvallisuustason ja ottavat huomioon työterveyden ja -turvallisuuden.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.