HF 100 Inox Kovametalliviilat

Klingspor HF 100 INOX - 5-osainen kovametalliviilasarja, jossa on tehokas hammastus

Klingsporin kovametalliviilasarja HF 100 INOX koostuu viidestä kovametalliviilasta, joissa on suorituskykyinen hammastus INOX (Cut 11). Tälle hammastukselle on ominaista huomattavasti parempi leikkuuteho, ja se on optimoitu ruostumattoman teräksen työstöön

  • austeniittisen,
  • ruostumattoman ja
  • haponkestävän ruostumattoman teräksen työstöön. Austeniittista ruostumatonta terästä, jonka nikkelipitoisuus on yli kahdeksan prosenttia, kutsutaan myös krominikkeliteräkseksi. Sarja toimitetaan käytännöllisessä ruuvilaatikossa, jossa viiloja voi myös säilyttää turvallisesti.

Klingsporin tehokkaiden hammastavien INOX

-kovametalliviilojen - kuten 5-osaisen sarjan HF 100 INOX viiloja - käytetään mieluiten vaikeapääsyisissä paikoissa. Niille on ominaista korkea aineenpoisto ja pitkä käyttöikä, koska ne valmistetaan suurimmalla tarkkuudella ja ne täyttävät kaikki laatuvaatimukset. INOXin suorituskykyinen hammastus, niin sanottu Cut 11, mahdollistaa huomattavasti suuremman materiaalin poiston ruostumatonta terästä työstettäessä verrattuna tavallisen viilan ristihammastukseen. Muita tämän hammastuksen etuja ovat suurempi leikkauskyky ja aggressiivisuus, parempi lastunpoisto, pienempi lämpökuorma työkaluun ja työkappaleeseen. Kaikki tämä takaa myös huomattavasti pidemmän työkalun käyttöiän.

Soveltuu myös rakennustyömaalle - viisi kovametalliviilaa kätevässä pakkauksessa

kovametalliviilasarja HF 100 INOX sisältää viisi kovametalliviilaa HF 100 A, HF 100 C, HF 100 D, HF 100 F ja HF 100 L eri muotoisina ja halkaisijaltaan erilaisina INOX-hammastuksella. Tätä 5-osaista sarjaa voidaan siis käyttää ruostumattomasta teräksestä valmistettujen, hyvin erimuotoisten työkappaleiden työstämiseen. Toimitukseen kuuluvassa "ruuvilaatikossa" viilat on suojattu optimaalisesti vaurioilta, kosteudelta ja muilta haitallisilta vaikutuksilta. Laatikossa on läpinäkyvä kansi, jonka läpi sisältö on aina näkyvissä. 5-osainen sarja HF 100 INOX on ihanteellinen liikkuvaan työhön.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.