HF 100 J Kovametalliviilat

Monipuolinen ja kestävä - Klingspor HF 100 J -kovametalliviila

Kartiomuotoinen viila HF 100 J, jossa on 60° kulma, on monipuolinen ja soveltuu jyrsintään:

  • teräs,
  • ei-rautametalli,
  • valurauta,
  • muovit ja
  • korkean lämpötilan materiaalit.

Klingsporin viila vakuuttaa ammattikäytössä pitkän käyttöikänsä ansiosta ja on erittäin suosittu tee-se-itse-rakentajien keskuudessa laajakäyttöisyytensä ansiosta.

Optimoitu muoto erikoistehtäviin

kartion muotoinen jyrsinpää muodostaa kartiomaisen jyrsimen, jossa on 60° kulma. Esimerkiksi urien kaltevien pintojen reunojen työstöön, purseenpoistoon tai kartiomaisten upotusten tekemiseen jyrsin tuottaa erittäin tarkkoja tuloksia. Ammattimaisessa metallintyöstössä Klingsporin viila soveltuvuu monille eri materiaaleille. Myös tee-se-itse-rakentajat arvostavat laajaa käyttövalikoimaa aina teräksestä ja valuraudasta värimetalliin.

Klingspor HF 100 J -jyrsin on suunniteltu erityisesti reunojen työstöön. Täällä se vakuuttaa hyvällä aineenpoistolla ja tarkoilla tuloksilla. Reunojen viistäminen onnistuu luotettavasti tällä jyrsimellä pitkäaikaisella, tasaisella jyrsintäteholla. Testattu laatu, jossa on tehokas hammastus ja hallittu juotosliitos tapin ja jyrsinkärjen välillä, takaa pitkän käyttöiän ja tarkat työstöominaisuudet. Siksi Klingspor HF 100 J on optimaalinen lisä käsityö-, teollisuus- ja harrastusalan varustukseen.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.