HF 100 K Kovametalliviilat

Tarkka aineenpoisto ja pitkä työkalun käyttöikä: Klingspor HF 100 K -jyrsin

Klingsporin * HF 100 K on kartiomainen *90° kulmassa. Tämä kovametalliviila soveltuu erityisesti

  • normaalien terästen,
  • värimetallien,
  • valuraudan ja
  • lämmönkestävien materiaalien työstöön.

Kovametalliterän tarkka aineenpoisto ja pitkä työkalun käyttöikä vakuuttavat. Niin tee-se-itse-rakentajat kuin ammattikäyttäjät arvostavat monipuolista käyttömahdollisuutta.

Tarkkuusviila porausreikien viimeistelyyn

Klingsporin viila HF 100 K soveltuu 90° kulmassa olevan ´kartion muotoisen päänsä ansiosta erinomaisesti reikien viimeistelyyn. Karbiditerän erikoismuoto mahdollistaa myös reunojen tarkan työstön. Erityisesti viistäminen on helppoa ja erittäin tarkkaa HF 100 K -viilalla. Metalli-, laitos-, muotti- ja työkalurakennusyrityksissä, valimoissa, laivanrakennuksessa ja ilmailu- ja avaruustekniikassa tämä senkkaustyökalu** täydentää työkaluvalikoimaa yhtä hyvin kuin kunnianhimoisella tee-se-itse-käyttäjällä.

Testattu laatu takaa erinomaiset työtulokset

Korkeat laatuvaatimukset, jotka Klingspor asettaa kovametalliviilalle HF 100 K, alkavat jo raaka-aineiden valinnasta. Karbiditeriin käytetään vain parhaita raaka-aineita. Hampaiden jyrsintä suoritetaan uusimmalla CNC-jyrsintätekniikalla, joka takaa tasaisen aineenpoiston myös monien käyttötuntien jälkeen. Lopuksi talon sisäinen laadunvalvonta tarkastaa jokaisen Klingsporin viilan joten HF 100 K viilan hammastus ja juotosliitos ovat varmasti laadukkaita. Klingspor-yritys valmistaa luotettavia tarkkuuta vaativia työkaluja, joilla on pitkä käyttöikä ja hyvä laatu - tämä on perusta erinomaisille hiontatuloksille teollisuudessa, käsityössä ja harrastusalalla. Lisäksi HF 100 K -jyrsimen korkea leikkuukyky ja vähäinen lämmöntuotto työkappaleeseen vaikuttavat ratkaisevasti tuotteen korkeaan taloudellisuuteen ja tuottavuuteen.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.