HF 100 L Kovametalliviilat

Burr HF 100 L - kovametalliviila vaikeasti saavutettaviin paikkoihin

Ideaalinen vaikeasti saavutettaviin paikkoihin on Klingsporin pyöreä kartioterä kovametalliviila HF 100 L. Erilaisten hammastusten ja kokojen ansiosta kovametalliterä soveltuu monenlaisiin sovelluksiin ja materiaaleihin, kuten

  • teräkseen,
  • ei-rautametalliin
  • lämmönkestäviin materiaaleihin (esim. kromiteräs),
  • valurautaan ja
  • muoveihin.

Tämä laadukas työkalu on suunniteltu niin tee-se-itse-harrastajien kuin ammattilaistenkin käyttöön, ja se tuottaa tarkkoja tuloksia - erityisesti paikoissa, joissa työkalua on vaikea käyttää tilan puutteen vuoksi.

Erilaiset hammastukset parhaisiin tuloksiin

Jotta se yltää joustavasti vaikeasti saavutettaviin paikkoihin, kovametalliviila on pyöreän kartion muotoinen. Erilaiset hammastukset takaavat optimaaliset tulokset käytön aikana. Kovametalli, geometria ja hammastus yhdessä pitkän käyttöiän kanssa mahdollistavat optimaalisen ja taloudellisen leikkuun ja materiaalin poiston. Vakiohammastuksen (Cut 2) lisäksi Klingspor tarjoaa HF 100 L -kovametalliviilaa eri versioina, jotka mahdollistavat optimaaliset tulokset jokaisessa työstötoiminnossa. Ennen toimitusta jokainen yksittäinen kovametalliviila tarkastetaan, jolloin tarkastetaan muun muassa materiaalin laatu, mittatarkkuus ja juotosliitosten virheettömyys. Tämä takaa erittäin pitkän käyttöiän ja korkeimman turvallisuustason käytön aikana.

Työskentely optimaalisella nopeusalueella

HF 100 L on saatavana eri halkaisijoilla, ja se soveltuu purseenpoistoon, muotojen työstöön, viistämiseen ja pyöristämiseen sekä hitsaussaumojen tasoittamiseen tai työkappaleen geometrian muuttamiseen myös vaikeapääsyisissä paikoissa. Suurimmat sallitut nopeudet vaihtelevat pään halkaisijan ja työstettävän materiaalin mukaan. Suositeltavaa on käyttää hieman pienempää kierrosnopeutta kuin, maksimi kierrosnopeus. Näin varmistetaan tarkat jyrsintätulokset ja pidemmän käyttöiän.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.