HF 100 M Kovametalliviilat

Kovametalliviila HF 100 M muotoiltuja osia varten

kartionmuotoinen Kovametalliviila HF 100 M on tarkoitettu moniin eri sovelluksiin. Tuote soveltuu

  • metallin,
  • teräksen ja
  • valuraudan työstöön.

HF 100 M soveltuu esimerkiksi puhdistustöihin ja mallien valmistukseen. Jälkimmäisessä tapauksessa jyrsin näyttää vahvuutensa kartiomaisissa porauksissa ja kulmareunaisissa työstöurissa. Ammattikäyttäjä hyötyy siis tämän jyrsimen erityiskovuudesta ja kestävyydestä yhtä paljon kuin harrastajakäyttäjä.

Kovametalliviila HF 100 M jokaiseen käyttökohteeseen

Kovametalliviila HF 100 M on saatavana Klingsporilta eri kokoisina. Päähalkaisijoissa, varren pituuksissa ja varren halkaisijoissa on eroja. Myös hammastuksen tyyppi vaihtelee. KKovametalliviila HF 100 M on saatavana vakio- ja ristihammastuksella. Vakiohammastus (Cut 2) antaa hyvät viimeistelyominaisuudet. Nämä jyrsimet ovat erittäin käyttökelpoisia yleisiin sovelluksiin. Ammattimaisemman käsittelyn tarjoavat Kovametalliviilat, joissa on ristihammastus (Leikkaus 6). Ne tuottavat pienempiä lastuja ja toimivat myös hyvin vähäisellä tärinällä. Klingspor tarjoaa siis sopivia leikkureita eri käyttökohteisiin.

Parhaat tulokset päivittäisessä käytössä

Yksi tässä esiteltyjen Kovametalliviilojen eduista on monikäyttöisyys. Tämä tarkoittaa, että tee-se-itse-rakentajat ja ammattilaiset voivat saada jokaiseen työstövaatimukseen sopivan jyrsimen, jolla on kulloisellekin materiaalille ja työkappaleelle oikeat ominaisuudet. Klingspor pitää erittäin tärkeänä tuotteidensa tasaisen korkeaa laatua ja yhtä korkeaa turvallisuustasoa. Tämän takaavat tarkat tarkastukset, jotka tehdään jokaiselle Kovametalliviilalle HF 100 M. Klingspor tarkastaa esimerkiksi jokaisen juotosliitoksen. Tämän ansiosta tuotteet takaavat pitkän käyttöiän ja maksimaalisen käyttöturvallisuuden.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.