HF 100 N Kovametalliviilat

Kovametalliviila HF 100 N työstää myös vaikeapääsyiset paikat

Viila HF 100 N on kulmamallinen ja se valmistetaan ilman otsahammastusta. Sen erikoismuoto tekee siitä ihanteellisen, kun on työstettävä viistettyjä sisäreunoja vaikeapääsyisissä paikoissa. Kartioprofiilit ovat toinen käyttökohde. Lisäksi kovametalliviila tuottaa erinomaisia työtuloksia lukuisissa muissa sovelluksissa. Työkalu täyttää standardin DIN 8032 vaatimukset. Kovametalliviila sopii luonteensa vuoksi

  • valuraudalle,
  • korkealämpötilaisille materiaaleille,
  • kevyelle teräkselle ja
  • ei-rautametalleille.

Sopiva työkalu eri materiaaleille

Viilaa on saatavana eri kokoisina ja eri variaatioina. Monien valintamahdollisuuksien ansiosta kovametalliviila HF 100 N voidaan käyttää eri vahvuisten materiaalien työstämiseen. Hammastyyppi, hammastusten määrä sekä kierteitys- ja kulma on sovitettu ihanteellisesti yhteen kunkin työstettävän materiaalin kanssa. Suuren leikkauskapasiteetin ansiosta jyrsinnällä saavutetaan erittäin tarkkoja työstötuloksia lyhyillä työstöajoilla. Jyrsinnät, joissa on esim. vakiohammastus (Cut 2), soveltuvat yleisiin sovelluksiin. Työstö ristihammastuksella (Cut 6) on erityisen tärinätöntä ja vähentää siten työmäärää. Samalla tämä ominaisuus tukee korkealaatuisia työstötuloksia, samoin kuin parempi käsittely ja pienempien lastujen syntyminen. Teräksen työstöön tarkoitetulla huipputehokkaalla hammastuksella, niin sanotulla Cut 10:llä, saavutetaan huomattavasti korkeampi materiaalinpoistoaste kuin Cut 6:lla. Klingspor toimittaa kovametalliviilaa HF 100 N eri kokoisina ja eri hammastuksina asiakkaan yksilöllisten vaatimusten mukaan.

Säännöllinen laadunvalvonta takaa turvallisuuden ja kestävyyden

Kovametalliviila** HF 100 N edistää luonteensa vuoksi työturvallisuutta. Työkalut takaavat iskuvapaan työskentelyn ja ovat hellävaraisia koneelle. Klingspor tarkistaa jokaisen tuotteen laadun ennen toimitusta. Erityisesti purseiden juotosliitosten tarkastus varmistaa tuotteiden pitkän käyttöiän ja turvallisuuden. Työturvallisuuden varmistamiseksi on myös noudatettava enimmäisnopeuksia, joille kyseinen työkalu on suunniteltu.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.