HF 100 sarja Kovametalliviilat

Kovametalliviilasarja monenlaisiin käyttökohteisiin

Klingsporin 40-osainen sarja sisältää viiloja kaikissa yleisimmissä muodoissa ja koossa. Selkeästi järjestettynä lukittavaan esittelylaatikkoon jokainen kovametallijyrsin on käden ulottuvilla. Sarja sisältää kaksi kovametallijyrsintä kustakin mallista

  • sylinterimäisessä muodossa, jossa on pinnan hammastus,
  • sylinterimäisessä muodossa, jossa on pallopää,
  • pyöreän kaaren muodossa,
  • teräväkärkisen kaaren muodossa ja
  • pyöreän kartiomuodossa.

Nämä muodot ovat kukin saatavana eri kokoisina. HF 100 -sarja on optimaalinen sarja viilojen myyntiin

Kovametalliviilat, joissa on ristihammastus yleiskäyttöön

40-osaiseen sarjaan kuuluvat jyrsimet on varustettu ristihammastuksella, niin sanotulla Cut 6:lla. Tämä hammastus on suosituin hammastusten joukossa. Ristihammastuksen etuja ovat sen monipuolisuus ja parempi käsiteltävyys. ristihammastuksella varustetut kovametallijyrsimet ovat suorituskykyisiä työkaluja, jotka takaavat tasaisen työkentelyn. Viilojen matala tärinätoiminto vaikuttaa myönteisesti työturvallisuuteen ja työtulosten laatuun. Pienet lastut ovat myös tyypillisiä ristihammastukselle. esittelylaatikossa** olevat viilat tarjoavat laajan valikoiman sovelluksia purseenpoistoon, reunojen pyöristykseen, hitsaussaumojen tasoittamiseen ja pintojen työstöön. Myös sisäreunojen ja pienten, vaikeasti saavutettavien pintojen työstö onnistuu ongelmitta.

Kovametalliviilat soveltuvat erilaisten materiaalien, kuten teräksen, valuraudan, lämmönkestävien materiaalien tai värimetallien, työstöön.

Sarja työturvallisuutta ja laatua

Suuri työkalun käyttöikä ja kestävyys ovat tärkeitä kriteerejä työkalujen taloudelliselle käytölle. Klingsporin jyrsimet ovat korkealaatuisia ja ne tarkastetaan 100-prosenttisesti. Muun muassa kovametallijyrsimien juotospisteet tarkastetaan tarkasti kestävyyden, tarkkuuden ja turvallisuuden varmistamiseksi. Työkaluun ja työkappaleeseen kohdistuva vähäinen lämpökuorma edesauttaa tarkkojen työtulosten saavuttamista. Muodonmuutokset ja epätarkkuudet vältetään näin johdonmukaisesti. Aikaa vievä jälkityöstö vähenee, mikä tehostaa työskentelyä. Samalla ristihammastuksen tasainen käynti suojaa työkalun voimansiirtoa. Kaiken kaikkiaan Klingsporin Jyrsintäjyrsinsarja edistää ammattimaista työtulosta.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.