HF 100 sarja Kovametalliviilat

Klingsporin HF 100 -kovametalliviilasarja - viisi korkealaatuista kovametalliviilaa kaikkiin sovelluksiin

Klingsporin 5-osainen HF 100 -sarja koostuu kovametalliviiloista

  • HF 100 B,
  • HF 100 C,
  • HF 100 D,
  • HF 100 E ja
  • HF 100 F.

Kaikissa on ristihammastus (Leikkaus 6) ja ne soveltuvat siten erilaisiin yleisiin sovelluksiin. Klingspor toimittaa tämän käytännöllisen sarjan ruuviputkilossa. Se suojaa jyrsintätyökaluja hyvin ja helpottaa samalla niiden kuljettamista työmaalle. Ruuviputkilossa on läpinäkyvä kansi, joten voit milloin tahansa yhdellä silmäyksellä tarkistaa, ovatko kaikki jyrsimet säiliössä.

Klingsporin kovametalliviilat - Cut 6 - megamyynti

Klingspor valmistaa viiloja erilaisilla hammastusjärjestelmillä eri materiaaleihin ja sovelluksiin. 5-osainen sarja HF 100:n tapauksessa työkaluissa on ristihammastus, joka tuottaa pienempiä lastuja kuin muut hammastusjärjestelmät. Tämän ansiosta näitä viiloja on erittäin helppo käsitellä. Toinen näiden kovametalliterien etu on se, että niiden tärinä on vähäistä. Siksi ne soveltuvat myös pitkäaikaiseen käyttöön, kuten sarjakappaleiden työstöön. Klingsporin kovametalliviilojen tärkein käyttökohde on työkappaleiden vaikeapääsyiset kohdat. Siellä niillä saavutetaan huippusuorituskyky materiaalin poistossa, koska ne valmistetaan erityisen korkeiden laatuvaatimusten mukaisesti. Kaikille Klingsporin kovametalliviiloille tehdään kattava lopputarkastus, jossa esimerkiksi juotoskohdat tutkitaan tarkasti. Tämän huolellisen tarkastuksen ansiosta Klingspor voi taata tuotteidensa pitkän käyttöiän ja turvallisuuden

Klingspor HF 100 -sarja, jossa on ristisahaus - käytännöllinen perussarja

Klingsporin 5-osaisen sarjan HF 100 avulla käsityöläisellä on käytössään laadukkaat jyrsintätyökalut viidessä eri mallissa. Tämä käytännöllisessä ruuviputkilossa oleva setti kattaa lukuisia työstöalueita ja sillä voidaan työstää monenlaisia työkappaleita. Siksi se soveltuu erinomaisesti perusvarusteeksi.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.