HF 100 Steel Kovametalliviilat

HF 100 Steel - Kovametalliviilasarja metallintyöstöön

Klingsporin HF 100 Steel -sarja tarjoaa optimoidulla hammastuksella varustettuja viiloja teräksen ja valuteräksen työstöön. Käytetty high performance -hammastus osoittaa huomattavasti korkeampaa leikkuutehoa kuin muutoin tavallinen ristihammastus. Kyseessä on 5-osainen sarja käytännöllisessä Klingsporin laatikossa, jonka sisältö on seuraava:

  • HF 100 A,
  • HF 100 C,
  • HF 100 D,
  • HF 100 F ja
  • HF 100 L.

Laatikko mahdollistaa kovametalliviilojen turvallisen säilytyksen. Tuote on käyttökelpoinen ammattikäyttäjille ja kaupallisiin sovelluksiin sekä DIY-projektien toteuttamiseen

HF 100 Steel - valvottua laatua vaativiin työtehtäviin

viilasarjan etuna on korkeat laatustandardit, jotka pätevät kaikkiin Klingsporin tuotteisiin. Viiloille tehdään perusteellinen tarkastus, jossa jokainen juotosliitos tarkastetaan tarkasti. Tuloksena on taattu pitkä käyttöikä ja maksimaalinen turvallisuus viilojen käytön aikana. Klingspor tarjoaa tuotteilleen optimaaliset nopeudet pään halkaisijan ja käsiteltävän metallin mukaan. Jos konetta käytetään näillä määritellyillä alueilla, voidaan olettaa, että käyttöikä on pitkä ja että saavutetaan parhaat tulokset. Kaikki tätä koskevat tärkeät tiedot löytyvät tuotepakkauksesta.

Tehokkaat hampaat ylivoimaisilla ominaisuuksilla

Tämän sarjan kovametallileikkureissa on korkean suorituskyvyn hampaat, jotka on suunniteltu erityisesti teräksen työstöön. Se osoittaa huomattavasti suurempaa materiaalinpoistoa ja tukee siten nopeaa työstömenetelmää. HF 100 Steel -teräksen lisäksi Klingspor tarjoaa valikoimassaan monia muita eri hammastusjärjestelmillä varustettuja leikkureita ja leikkurisarjoja. Näihin kuuluvat yleishammastus, alumiinihammastus ja ristihammastus. Tämä kattaa laajan valikoiman sovelluksia. Erikoispalveluna Klingspor tarjoaa pyynnöstä myös muita hammastuksia.

Nollaa kaikki suodattimet
Halkaisija/mm Varren halkaisija/mm Hammastus
9,6
Halkaisija
6
Varren halkaisija
Erikoishammastus teräs
Hammastus

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.