A 16 R Supra Kronenflex®-kuppihiomakivet käyttökohteet Teräs

Ominaisuudet
Luokka Supra
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Kovuus
Materiaalit
Teräs
Valu
Käyttöalueet
Laite- ja säiliörakentaminen
Laitosrakentaminen
Metallirakentaminen
Viilaamo

Kronenflex-kuppilaikka A 16 R Supra teräkselle

Kronenflex-kuppilaikka A 16 R Supra on suunniteltu

  • teräksen ja
  • valuraudan työstöön.

Sitä käytetään nopeaan ja karkeaan hitsisaumojen työstöön. Tuote näyttää näissä sovelluksissa vahvuutensa aggressiivisuuteen optimoidun karkean hiomarakeen muodossa. Kronenflex-kuppilaikka A 16 R Supra soveltuu erinomaisesti myös pinta hiontaan

Perusteellisten hiontatulosten saavuttaminen pienellä vaivalla

Kronenflex-kuppilaikka A 16 R Supra -hiomalaikalla käyttäjät saavat huipputuotteen vaativiin tehtäviin. Kuppilaikka vakuuttaa optimaalisella aineenpoistolla ja työkalun käyttöiällä sekä takaa erittäin hyvät tulokset koko käyttöajan. Korkea aggressiivisuus ja maksimaalinen aineenpoisto tekevät tästä tuotteesta ammattikäyttäjän ykkösvalinnan. Kronenflex-kuppilaikkaa** A 16 R Supraa voidaan kuitenkin käyttää myös DIY-projekteissa, joissa se toimii erinomaisesti kaikissa olosuhteissa.

Monipuolinen käyttö, todistettu turvallisuus

Kronenflex-kuppilaikka A 16 R Supraa voidaan käyttää monenlaisissa käytännön sovelluksissa. Mittatilaustuotteiden asiantuntijana Klingspor on merkittävä kumppani suurille asiakkaille ja vastaa joustavasti yksilöllisiin toiveisiin. Tämä tarkoittaa, että jokaiseen tehtävään, kuten reunojen hiontaan tai purseiden poistoon, löytyy oikea tuote. Kronenflex-kuppilaikka** A 16 R Supra ei ole poikkeus, ja se vakuuttaa Klingsporin tuotteille tyypillisellä turvallisuudellaan. Tähän sisältyy kuppilaikan perusteellinen testaus oSa:n ohjeiden mukaisesti ja asiaankuuluvien eurooppalaisten turvallisuusstandardien, kuten EN 12413, noudattaminen. jos hiomatuotetta käytetään oikein ja sallittua nopeutta noudatetaan, tämä johtaa aina korkeaan turvallisuustasoon. Kaikki tärkeät tiedot maksimityönopeudesta ja pyörimisnopeudesta löytyvät etiketistä.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.