A 24 Extra Kronenflex®-hiomalaikat käyttökohteet Metalli yleensä

Ominaisuudet
Luokka Extra
Sidos Keinohartsi, kuituvahvistettu
Raetyyppi Alumiinioksidi
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Kovuus
Materiaalit
Metalli yleensä
Käyttöalueet
Laite- ja säiliörakentaminen
Laitosrakentaminen
Metallirakentaminen
Viilaamo

A 24 Extra - Kronenflex-hiomalaikat metallille

A 24 Extra auttaa ammattikäyttäjiä metallin nopeassa ja laadukkaassa työstössä. Kronenflex-hiomalaikka soveltuu

  • huolto- ja korjaustöihin,
  • laitos- ja säiliörakentamiseen sekä
  • asennustöihin.
  • Hiomalaikka on yleiskäyttöinen ja tekee kulmahiomakoneella vaikutuksen korkealla aggressiivisuudellaan ja kovuudellaan ja että pitkällä käyttöiällä. Klingspor tarjoaa tuotetta laajalla halkaisijavalikoimalla, jotta jokainen käyttäjä voi löytää tehtäväänsä sopivan hiomalaikan. Laikat on varustettu syvennetyllä navalla. Tiedot suurimmasta sallitusta nopeudesta löytyvät etiketistä. Jos Kronenflex-hiomalaikkoja käytetään annetuilla arvoilla, turvallinen käyttö on aina taattu.

Kronenflex-hiomalaikat - monipuolisia

Erittäin laaja-alaisessa Extra-suorituskykyluokassa Klingspor tarjoaa Kronenflex-hiomalaikkojen avulla tuotteita, joiden käyttöalueet ovat erityisen laajat. Näillä laikoilla voidaan työstää kaikkia metalleja. Hiomalaikkoja suositellaan pintojen työstöön, reunojen pyöristykseen ja purseiden poistoon. Jotta voidaan taata mahdollisimman korkea turvallisuustaso jokaisen työstötoimenpiteen aikana, hiomalaikat on suunniteltu EN 12413 -turvallisuusstandardin mukaisesti ja testattu oSa:n ohjeiden mukaisesti.

Erinomainen aggressiivisuus takaa maksimaalisen suorituskyvyn

Taatakseen parhaan mahdollisen aineenpoiston korkealla aggressiivisuudella, A 24 Extra Kronenflex -hiomalaikat on varustettu synteettisesti valmistetulla hiomajyvällä. Tämäntyyppinen jyvä tuo vaaditun kovuuden ja mahdollistaa tasaiset tulokset koko käyttöajan. Tämä on ratkaiseva edellytys ammattimaisen pintakäsittelyn aikaansaamiseksi. Lisäksi Klingspor kiinnittää A 24 Extra -hiomalaikalla, kuten kaikilla muillakin hiomalaikoilla, huomiota aineenpoiston ja laikan käyttöiän optimaaliseen suhteeseen.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.