A 24 Extra T Kronenflex®-hiomalaikat käyttökohteet Metalli yleensä

Ominaisuudet
Luokka Extra
Sidos Keinohartsi, kuituvahvistettu
Raetyyppi Alumiinioksidi
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Kovuus
Materiaalit
Metalli yleensä
Käyttöalueet
Laite- ja säiliörakentaminen
Laitosrakentaminen
Metallirakentaminen
Viilaamo

Kronenflex-hiontalaikat A 24 Extra T metallille

Kronenflex-hiontalaikat A 24 Extra T ovat erityisen kovia ja monipuolisia, ja niitä käytetään metallin työstöön. Hiontalaikka on ihanteellinen

  • pintojen työstöön,
  • vaativaan reunojen työstöön ja
  • i purseen poistoon.

Hyvä aggressiivisuus ja pitkä käyttöikä ovat hiomalaikan A 24 Extra T muita etuja. Tällä tuotteella Klingspor tavoittelee ammattikäyttäjiä, jotka haluavat saavuttaa erinomaisia tuloksia. Samaan aikaan tee-se-itse-rakentajat hyötyvät tämän hiomalaikan vahvuuksista ja toteuttavat sillä projektinsa vakuuttavasti.

Korkea käyttöturvallisuus

Klingsporille tuotteiden turvallisuus on ensisijaisen tärkeää. A 24 Extra T -hiomalaikka on siksi testattu perusteellisesti tiukkojen oSa-ohjeiden mukaisesti. Kaikki eurooppalaisen standardin EN 12413 vaatimukset täyttyvät. Samalla kiekot tekevät vaikutuksen pysyvästi korkealla aggressiivisuudellaan ja tarjoavat optimaalisen suhteen aineenpoiston ja käyttöiän välillä. Tämä pätee laikan koko käyttöiän ajan. Käyttäjä voi siis luottaa tuotteeseen aina.

Extra-suorituskykyluokan hiontalaikat ovat monipuolisia

Extra-luokassa Klingspor tarjoaa asiakkailleen hiontalaikat yleiskäyttöön. Lisäksi Klingspor varmistaa, että jokaisessa tuotteessa käytetään yksinomaan korkealaatuisia raaka-aineita. Vain näin on mahdollista saavuttaa aina optimaaliset hiontatulokset. Tämä pätee myös esimerkiksi hiomajyviin: kaikki hiomajyvät valmistetaan synteettisesti, joten niiden ominaisuudet ovat yhdenmukaiset. Käyttäjä voi odottaa tasaisia tuloksia useiden työtuntien ajan. Näin voidaan toteuttaa myös ammattimaisia projekteja.