A 24 N Supra Kronenflex®-hiomalaikat käyttökohteet Jaloteräs

Ominaisuudet
Luokka Supra
Sidos Keinohartsi, kuituvahvistettu
Raetyyppi Alumiinioksidi
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Kovuus
Materiaalit
Jaloteräs
Alumiini
Käyttöalueet
Jaloterästä työstävä teollisuus
Kaiderakentaminen

Teräskova monitoimilaite - Kronenflex-hiomalaikka A 24 N Supra

Kronenflex-hiomalaikka** A 24 N Supra on ykkösvalinta metallien työstössä. Sillä voidaan hioa

  • ruostumatonta terästä ja
  • alumiinia. Sen pyöreä, matala hiontajälki, joka ei aiheuta käytännössä lainkaan reunan lohkeilua, tekee siitä sopivan kaikenlaiseen kulmien ja reunojen hiontaan, purseenpoistoon tai hitsauksen esikäsittelyyn.

Korkea aineenpoisto alumiinioksidijyvän ansiosta

A 24 N -hiontalaikan irrotusaste ruostumattomalle teräkselle on keskimääräistä korkeampi, mikä johtuu korundirakeesta (alumiinioksidista). Hioma-aine on kovaa ja sitkeää. Tämän vuoksi hiomalaikka soveltuu yhtä hyvin ruostumattomalle teräkselle, joka vaatii viileää hiontaa, kuin alumiinille. Lisäksi synteettisesti tuotettu korundi mahdollistaa parhaan mahdollisen aineenpoiston ja työkalun käyttöiän välillä koko kiekon käyttöiän ajan. Kaikkien Kronenflex-hiomalaikkojen hiomajyvät on sidottu synteettisellä hartsilla, joka kestää tehokkaasti luonnollista vanhenemisprosessia ja takaa siten vahvan sidoksen pitkällä aikavälillä. Tämän ansiosta A 24 N:llä saavutetaan erinomaisia hiontatuloksia kulmahiomakoneilla.

Lisää vakautta lasikuituvahvisteiden ansiosta

Kaikki Klingsporin hiomalaikat ovat lasikuituvahvistettuja, mikä tekee niistä erityisen kestäviä ja takaa pitkän käyttöiän. Ne pysyvät vakaina myös aggressiivisen hionnan aikana. A 24 N Supra -hiomalaikka mahdollistaa hionnassa suuren aineenpoiston, joten se säästää myös työaikaa. Tämän vuoksi se on erityisen kiinnostava ammattikäyttöön tai kaupalliseen käyttöön, esimerkiksi laitosrakentamisessa tai asennusliikkeissä, mutta se soveltuu erinomaisesti myös yksityissektorin käyttöön.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.