A 24 R/01 Special Kronenflex®-hiomalaikat käyttökohteet Teräs

Ominaisuudet
Luokka Special
Sidos Keinohartsi, kuituvahvistettu
Raetyyppi Alumiinioksidi
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Kovuus
Materiaalit
Teräs
Jaloteräs
Käyttöalueet
Putkirakentaminen
Öljy- ja kaasuteollisuus

Kronenflex-hiomalaikka A 24 R/01 Special teräkselle

Kronenflex-hiomalaikat A 24 R/01 Special on suunniteltu

  • teräksen ja
  • ruostumattoman teräksen työstöön.

Tuotteen etuihin kuuluu sen korkea aggressiivisuus kaikissa karkeahiontatöissä ja hyvä työkalun käyttöikä. Käytännössä tällä Special-suorituskykyluokan hiomalaikalla on monia mahdollisia käyttökohteita. Näitä ovat erityisesti hitsaussaumojen työstö, kuten hitsaussaumojen korjaus ja juurisaumojen työstö, sekä putkistojen ja säiliöiden rakentaminen. Klingspor tarjoaa Kronenflex-hiomalaikkoja A 24 R/01 Special eri halkaisijoina ja siten sopivina kaikkiin käyttökohteisiin. Laikkojen muoto on napasynnetty

Voimakas aineenpoisto vaikeisiin tehtäviin

Pysyvästi korkea aggressiivisuus ja maksimaalinen aineenpoisto ovat Kronenflex-karkeahiontakiekkojen A 24 R/01 Special ratkaisevia vahvuuksia. Klingspor kiinnittää huomiota siihen, että aineenpoiston ja työkalun käyttöiän suhde on optimaalinen - ja tämä koko laikan käyttöiän ajan. Ammattikäyttäjät luottavatkin Klingsporin valikoiman hyväksi havaittuihin ja testattuihin hiomalaikkoihin. Klingsporin hiontalaikat eivät kuitenkaan ole suunnattu vain ammattikäyttäjille, vaan myös tee-se-itse-käyttäjät hyötyvät projekteissaan tehokkaista Kronenflex-karkeahiontalaikoista A 24 R/01 Special.

Todistettu turvallisuus päivittäisessä käytössä

Turvallisuudella on ratkaiseva merkitys hioma-, katkaisu- ja karkeahiontalaikkojen, kuten Kronenflex-karkeahiontalaikkojen A 24 R/01 Special, valmistuksessa. Laajat oSa:n ohjeiden mukaiset testit varmistavat, että käyttäjä voi saada korkeimman turvallisuustason. Lisäksi kaikki EN 12413 -standardin vaatimukset täyttyvät. Korkeaan turvallisuustasoon vaikuttaa myös yksinomaan korkealaatuisten raaka-aineiden käyttö. Ensiluokkaiset hiomajyvätyypit, synteettiset hartsisidokset ja lasikuitukankaat parantavat laikkojen vakautta ja takaavat tarvittavan kestävyyden myös suurissa kuormituksissa.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.