A 24 R/36 Special Kronenflex®-hiomalaikat käyttökohteet Jaloteräs

Ominaisuudet
Luokka Special
Sidos Keinohartsi, kuituvahvistettu
Raetyyppi Alumiinioksidi
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Kovuus
Materiaalit
Jaloteräs
Käyttöalueet
Jaloterästä työstävä teollisuus
Kaiderakentaminen
Ydinteollisuus

Ydinvoimateollisuuden veteraani: Kronenflex-hiontalaikka A 24 R/36 Special

Kronenflex-hiontalaikka A 24 R/36 Special on suunniteltu erityisesti käytettäväksi ydinvoimateollisuudessa. Tiheän korundirakeen (Al2O3) ansiosta kiekkoa voidaan käyttää ruostumattoman teräksen työstöön. Sen kovuusluokka on keskikova, ja se soveltuu erityisesti ammattikäyttöön korkean aineenpoisto ansiosta

Täsmällinen karkeahionta: alumiinioksidi synteettisellä hartsisidoksella

Kronenflexin kaikissa Kronenflexin hiomalaikoissa saavutetaan tasapainoinen aineenpoisto ja kulumisen suhde synteettisen hartsisidoksen avulla. Toisin kuin luonnonsideaine, se on vähemmän altis luonnolliselle vanhenemiselle ja sillä on myös paljon suurempi tartuntalujuus. Tämä takaa myös pitkällä aikavälillä alumiinioksidin hyvän tarttuvuuden, mikä mahdollistaa kohdennetun hionnan ja johtaa lopulta parempaan lopputulokseen. The A 24 R/36 Special on vahvistettu ylimääräisillä lasikuitukerroksilla, mikä lisää kiekon vakautta ja antaa sille erittäin pitkän käyttöiän. Tämän ansiosta se on ensimmäinen valinta, kun kyseessä on hitsaussaumojen työstö, purseenpoistotoiminnot tai ruostumattomasta teräksestä valmistettujen työkappaleiden karkeahionta.

Monipuolinen käyttö todistetuilla turvallisuusstandardeilla

A 24 R/36 Specialia voidaan käyttää sähkö- tai pneumaattisilla kulmahiomakoneilla, jotka saavuttavat enintään 80 m/s:n kehänopeuden. Sen käyttöalue ulottuu ydinvoimateollisuuden lisäksi ensisijaisesti teräs- ja laitosrakentamiseen sekä kaikille aloille, joilla tarvitaan ruostumattoman teräksen purseenpoistoa, hiontaa tai viistämistä. Kronenflex-hiomalaikka on rauta-, rikki- ja kloorivapaa, se on testattu oSa-ohjeiden mukaisesti ja takaa eurooppalaisen turvallisuusstandardin EN 12413 noudattamisen. näiden ominaisuuksien ansiosta A 24 R/36 Special on erityisen kiinnostava teollisuudelle.

Nollaa kaikki suodattimet
Halkaisija/mm Paksuus/mm Poraus/mm Muoto Vmax m/s Maks. rpm Rakennetyyppi
180
Halkaisija
6
Paksuus
22,23
Poraus
G
Muoto
80
Vmax
8 500
Maks. rpm
taivutettu
Rakennetyyppi
115
Halkaisija
6
Paksuus
22,23
Poraus
G
Muoto
80
Vmax
13 300
Maks. rpm
taivutettu
Rakennetyyppi
125
Halkaisija
6
Paksuus
22,23
Poraus
G
Muoto
80
Vmax
12 200
Maks. rpm
taivutettu
Rakennetyyppi

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.