A 30 R Supra Kronenflex®-kuppihiomakivet käyttökohteet Teräs

Ominaisuudet
Luokka Supra
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Kovuus
Materiaalit
Teräs
Käyttöalueet
Laite- ja säiliörakentaminen
Laitosrakentaminen
Metallirakentaminen
Viilaamo

Kronenflex-kuppikiekko A 30 R Supra teräkselle

Kronenflex-kuppikiekko A 30 R Supra on suunniteltu teräksen työstöön ja soveltuu erinomaisesti pinnan hiontaan ja hitsaussaumoille. Edut ovat

  • korkea työkalun käyttöikä,
  • optimoitu aggressiivisuus ja
  • käytetyn hiomajyvän kovuus.

Klingspor luottaa katkaisu- ja hiomatuotteissaan synteettisesti valmistettuihin hiomarakeisiin, aivan kuten muissakin hiomatuotteissaan, tarjotakseen käyttäjälle parhaat tulokset. Nämä jyvät ovat erityisen kovia ja vähän kuluvia, ja ne mahdollistavat myös erittäin tasaiset tulokset. Tällä tuotteella Klingspor puhuttelee sekä ammattikäyttäjiä että harrastelijoita.

Korkea aggressiivisuus käytössä

Kronenflex-kuppihiomakiekko A 30 R Supra vakuuttaa pysyvästi korkealla aggressiivisuudellaan. Etuna nopea ja tehokas työstömenetelmä, joka mahdollistaa maksimaalisen materiaalin poiston. Aineenpoiston ja työkalun käyttöiän suhde on optimaalinen. Tämä koskee koko käyttöaikaa. Samalla Klingspor kiinnittää huomiota korkeaan turvallisuustasoon. Tämä taataan noudattamalla turvallisuusstandardia EN 12413. Lisäksi Kronenflex-kuppipyörä A 30 R Supra on testattu perusteellisesti oSa-ohjeiden mukaisesti.

Kuppipyörä, jolla on laaja käyttöalue

Kronenflex-kuppipyörä A 30 R Supra kattaa laajan käyttöalueen. Siihen kuuluu reunojen katkaisu tai purseiden poisto. Räätälöityjen tuotteiden asiantuntijana Klingspor tarjoaa suurasiakkailleen oikeat hiomatuotteet jokaiseen tehtävään. Supra-suorituskykyluokassa ostaja voi odottaa luotettavia karkeahiontalaikkoja, jotka on sovitettu erilaisiin käyttökohteisiin. Näin terästä työstettäessä voidaan saavuttaa ensiluokkaisia tuloksia jatkuvassa käytössä. Kaikki tärkeät suorituskykytiedot on lueteltu selkeästi tuoteselosteessa. Siitä näet yhdellä silmäyksellä kuppihiomakiekon halkaisijan, reikien koon ja nopeuden, jolla työ on suoritettava. Työvirheet voidaan näin tehokkaasti välttää.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.