A 46 N Supra Kronenflex®-hiomalaikat käyttökohteet Alumiini

Ominaisuudet
Luokka Supra
Sidos Keinohartsi, kuituvahvistettu
Raetyyppi Alumiinioksidi
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Kovuus
Materiaalit
Alumiini
Ei-rautametallit
Käyttöalueet
Ikkuna- ja ovirakentaminen
Raudoitusten valmistaja
Vene- ja laivarakentaminen

Kronenflex-hiontalaikka A 46 N Supra - optimaalinen alumiinille ja värimetalleille

Klingsporin Kronenflex-hiontalaikat A 46 N Supra ovat erittäin aggressiivisia ja mahdollistavat siten suuren materiaalinpoiston työstettäessä

  • alumiinia ja
  • värimetallia.

Niitä on saatavana useina halkaisijoina eri kulmahiomakoneisiin sekä eri paksuisina. Näitä hiontalaikkoja käytetään siten monilla aloilla. Ne soveltuvat pintojen karhennukseen, reunojen pyöristykseen ja purseiden poistoon. Näiden lukuisten käyttömahdollisuuksien ansiosta ne kattavat tärkeimmät alat alumiinin ja värimetallien hionnassa.

Kronenflex-karkeahiontalaikat A 46 N Supra - aggressiivisia ja kestäviä

Klingspor-yhtiössä hiomatyökalut jaetaan kolmeen suorituskykyluokkaan Extra, Supra ja Special. Kronenflex A 46 N Supra -hiomalaikat sijoittuvat keskimmäiseen luokkaan, ja niille on ominaista optimaalinen aineenpoiston ja kulumisen välinen suhde. Tämä suhde, kuten myös pysyvästi korkea aggressiivisuus, säilyy hiomalaikkojen koko käyttöiän. Näiden laikkojen suuri etu on myös se, että ne eivät juurikaan tukkeudu materiaalin kulumisesta, kun niitä käytetään ei-rautametalleihin. Niillä voidaan työstää ei-rautametallien pintoja nopeasti ja keskeytyksettä. Tässä suhteessa Klingsporin Kronenflex A 46 N Supra -hiontalaikat soveltuvat erinomaisesti sarjatuotantoon.

Lisää turvallisuutta hiottaessa ja karhennettaessa- hioma- ja hiontatyökaluja koskevat oSa:n ohjeet

Turvallisuuden osalta Klingspor noudattaa hioma- ja katkaisulaikkojensa valmistuksessa kaikkia EN 12413 -standardin vaatimuksia. Yritys on lisäksi testannut kulmahiomakoneisiin tarkoitetut Kronenflex-hiontalaikat hiontatyökalujen turvallisuutta käsittelevän eurooppalaisen järjestön oSa:n ohjeiden mukaisesti. Kronenflex A 46 N Supra -hiomalaikoissa on siksi oSa-merkki.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.