C 16 R Supra Kronenflex®-kuppihiomakivet käyttökohteet Kivi, Betoni

Ominaisuudet
Luokka Supra
Sidos Hartsi
Raetyyppi Piikarbidi
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Kovuus
Materiaalit
Kivi
Betoni
Valu
Käyttöalueet
Kivenhakkaamoyritykset

Kronenflex-kuppikiekko C 16 R Supra kivelle ja betonille

Kronenflex-kuppikiekko C 16 R Supra tarjoaa parhaat hiontaominaisuudet sellaisten materiaalien työstöön kuin

  • valurauta,
  • kivi,
  • betoni ja
  • muut mineraalimateriaalit.

Tuotteen etuihin kuuluvat korkea aggressiivisuus, riittävä kovuus ja helppokäyttöisyys. C 16 R Supra -kuppipyörä on osoittautunut hyväksi mineraalimateriaalien pintojen ja reunojen työstössä. Tässä synteettisesti valmistettu, karkea piikarbidijyvä näyttää vahvuutensa: Kivi ja betoni voidaan työstää vakuuttavaan laatuun lyhyessä ajassa. Pitkä käyttöikä on taattu koko käyttöajan. Ammattikäyttäjä luottaa tähän yhtä paljon kuin maallikko DIY-projekteissaan.

Kronenflex-kuppikiekko, jolla on laaja käyttöalue

Kun kyseessä on kiven/betonin työstäminen, Kronenflex-kuppikiekko C 16 R Supra on ensimmäinen valinta. Hioma-aine kattaa kaikki tärkeät alueet, kuten reunojen pyöristämisen, purseenpoiston tai pintojen työstön. Tämä tarkoittaa, että käsityöläiset tarvitsevat vain yhden kuppikiekon monenlaisiin tehtäviin. Asiakkaat hyötyvät Klingsporin monipuolisesta valikoimasta kuppipyöriä, jotka sopivat jokaiseen tehtävään. Klingspor kiinnittää suurta huomiota korkeimpaan laatuun, kun valitaan hiomatyyppiä, sidosta ja eri osien yhteensovittamista. Klingsporin kuppipyörillä voidaan yhtä hyvin suoriutua yleis- ja erikoistehtävistä

Turvallinen työskentely kaikissa olosuhteissa

Erinomaisen hiontatuloksen lisäksi Kronenflex-kuppipyörän C 16 R Supra käyttäjät hyötyvät myös Klingsporin tuotteiden todistetusta turvallisuudesta. Hiomalaikat ja kuppipyörät on testattu tiukkojen oSa:n ohjeiden mukaisesti, ja ne täyttävät myös EN 12413 -turvallisuusstandardin. Jotta tämä turvallisuus voidaan varmistaa myös käytännön käytössä, hioma-aineiden oikea käyttö on ratkaisevan tärkeää. Täydellisten ja turvallisten työtulosten saavuttamiseksi on kiinnitettävä huomiota kuppikiekkojen sallittuun nopeuteen tai pyörimisnopeuteen.

Nollaa kaikki suodattimet
Halkaisija/mm Korkeus/mm Poraus/mm Muoto Vmax m/s Maks. rpm Rakennetyyppi
110
Halkaisija
55
Korkeus
22,23
Poraus
m
Muoto
50
Vmax
8 600
Maks. rpm
taivutettu
Rakennetyyppi

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.