C 24 R Supra Kronenflex®-hiomalaikat käyttökohteet Kivi, Betoni

Ominaisuudet
Luokka Supra
Sidos Keinohartsi, kuituvahvistettu
Raetyyppi Piikarbidi
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Kovuus
Materiaalit
Kivi
Betoni
Valu
Käyttöalueet
Kivenhakkaamoyritykset
Puutarha- ja maisemarakentaminen

C 24 R Supra - Kronenflex-hiomalaikka kivelle ja betonille

Kronenflex-hiontalaikka** C 24 R Supra Klingsporilta voidaan työstää erityisesti

  • kiveä,
  • betonia ja
  • mineraalimateriaaleja täydellisesti. Ne soveltuvat pintojen hiontaan, reunojen pyöristämiseen ja purseiden poistoon. Ne kattavat siten monet työvaiheet kiven ja betonin työstössä. Kaikissa töissä kiekot takaavat maksimaalisen aineenpoiston ja vastaavasti hyvän lopputuloksen, koska niiden korkea aggressiivisuus säilyy jatkuvasti. Myös käyttöiän ja kulumisen optimaalinen suhde säilyy koko hiomalaikkojen käyttöajan.

Suuren aineenpoiston varmistamiseksi - aggressiivinen piikarbidi hiomajyvä

Klingsporin Kronenflex-hiomalaikoissa C 24 R Supra kiveen/betoniin tarkoitettuihin Kronenflex-hiomalaikoihin C 24 R Supra käytetään piikarbidijyvää, joka takaa suuren aineenpoiston. Tämä hiomajyvä on karkearakenteinen, terävä ja vastaavasti aggressiivinen. Piikarbidijyvä on myös herkkä lohkeamaan, joten tylsäksi tullut jyvä lohkeaa. Näin syntyy tilaa uudelle terävälle jyvälle. Kaikki Klingsporin käyttämät hiomajyvät valmistetaan synteettisissä prosesseissa. Tämän ansiosta sillä on aina tasaiset ominaisuudet ja se mahdollistaa tasaiset tulokset myös vaativissa teollisissa sovelluksissa.

Kronenflex-hiontalaikka - testattu oSa:n ohjeiden mukaan

Kruununflex C 24 R Supra -hiontalaikka kiveen/betoniin on saatavana eri halkaisijoilla eri koneisiin. Kuten kaikki muutkin hiomalaikat, Klingspor testaa myös nämä hiomalaikat tiukkojen oSa-ohjeiden mukaisesti. Lyhenne oSa tulee sanoista Organisation for the Safety of Abrasives. Tämän järjestön perustivat vuonna 2000 eri Euroopan maiden hiomatyökalujen valmistajat, Klingspor mukaan lukien, standardoidakseen ja parantaakseen hioma-aineiden ja -työkalujen turvallisuusstandardeja. Tuotteet, joilla on oSa-tunnus, ovat siksi erityisen turvallisia ja korkealaatuisia. Myös Kronenflex-hiomalaikat C 24 R Supra täyttävät kaikki eurooppalaisen turvallisuusstandardin EN 12413 vaatimukset.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.