C 30 R Supra Kronenflex®-kuppihiomakivet käyttökohteet Kivi, Betoni

Ominaisuudet
Luokka Supra
Sidos Hartsi
Raetyyppi Piikarbidi
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Kovuus
Materiaalit
Kivi
Betoni
Valu
Käyttöalueet
Kivenhakkaamoyritykset

Kronenflex®-kuppikiekko C 30 R Supra - kivelle, betonille ja valuraudalle

Kronenflex®-kuppikiekko** C 30 R Supra soveltuu

  • kiven
  • betonin,
  • muiden mineraalimateriaalien sekä
  • valuraudan
  • hiontaan.

Sen avulla voidaan työstää tehokkaasti sekä pintoja että reunoja. Tälle piikarbidihiukkasista valmistetulle hiomatyökalulle on hyvän irrotusasteen lisäksi ominaista korkea käyttöikä.

Supra-suorituskykyluokka - hiomatyökalut, joilla on keskisuurta aggressiivisuutta ja pitkä käyttöikä

Valmistaja Klingsporin Supra-suorituskykyluokkaan kuuluvat kuppikiekot, kuten Kronenflex®-kuppikiekko C 30 R Supra kiveen/betoniin, lupaavat keskisuurta aggressiivisuutta ja siihen liittyvää korkea käyttöikä. Vaikka korkea aggressiivisuus mahdollistaa nopean työstön etenemisen ja vastaavasti lyhyet työstöajat, se kuitenkin lyhentää työkalun käyttöikää.

Hiomarake - karkea, teräväreunainen ja erittäin kova piikarbidihiekka

Kronenflex® -kuppihiontapyörässä C 30 R Supra Kivelle/betonille hyvä materiaalin irrotus varmistetaan karkealla piikarbidihiekalla. Tämä hiomarake on teräväreunainen ja erittäin kova. Lisäksi piikarbidihiukkaselle** on ominaista, että se on hauras ja herkkä rikkoutumaan. Jos se tylpistyy pintaan, osat irtoavat sidoksesta. Tällöin vapautuu tilaa alapuolella olevalle raeelle, joka on jälleen riittävän terävä. Klingsporin hiomatyökaluissa käytetään ainoastaan synteettisesti valmistettua hiomarakeista. Näin yritys voi aina taata hiomatyökalujensa tasaisen laadun. Tässä suhteessa sen kuppipyörät, hiomahihnat, hiomalaikat ja kaikki muut tuotteet soveltuvat teollisuudelle. Klingspor valmistaa kuppipyöränsä eurooppalaisen turvallisuusstandardin EN 12413 mukaisesti. Lisäturvallisuuden antaa hiomatyökalujen turvallisuutta valvovan järjestön (Organisation for the safety of abrasive tools, lyhyesti oSa) määritysten mukainen testi.

Nollaa kaikki suodattimet
Halkaisija/mm Korkeus/mm Poraus/mm Muoto Vmax m/s Maks. rpm Rakennetyyppi
110
Halkaisija
55
Korkeus
22,23
Poraus
m
Muoto
50
Vmax
8 600
Maks. rpm
taivutettu
Rakennetyyppi

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.