A 24 R/36 Special Kronenflex®-katkaisulaikat käyttökohteet Jaloteräs

Rauta, rikki ja kloori vapaa
Ominaisuudet
Luokka Special
Sidos Keinohartsi, kuituvahvistettu
Raetyyppi Alumiinioksidi
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Kovuus
Materiaalit
Jaloteräs
Käyttöalueet
Ydinteollisuus

Kronenflex-katkaisulaikat A 24 R/36 Special

Kronenflex-katkaisulaikka A 24 R/36 Special on tarkoitettu käytettäväksi kaikentyyppisissä kulmahiomakoneissa. Näiden kiekkojen erityispiirteenä on, että ne ovat rauta-, rikki- ja kloorivapaita. Miksi tämä on merkittävää? Siksi ne soveltuvat käytettäväksi ydinvoimalateollisuudessa. Lisäksi katkaisulaikat on optimoitu ruostumattoman teräksen** työstöön.

Nämä ovat Kronenflexin katkaisulaikkojen A 24 R/36 Special

edut ruostumattoman teräksen optimaalisen työstön lisäksi näille laikoille on ominaista niiden korkea hiontateho ja pitkä käyttöikä. Tämä pätee myös Kronenflex-hiomalaikkojen käyttöön teräksen tai valuraudan leikkauksessa. Koska kiekot on testattu eurooppalaisen standardin EN 12413 ja oSa:n ohjeiden mukaisesti, ne tarjoavat korkeimman mahdollisen työturvallisuustason. Erikoiskiekot A24 R/36 ovat rauta-, rikki- ja kloorivapaita. Ne ovat suosittuja teräs-, laitos- ja säiliörakentamisessa, asennustyössä, ydinvoimateollisuudessa sekä huolto- ja korjaustöissä lukuisilla aloilla

Mitä muuta sinun tulisi tietää Klingsporin Kronenflex-katkaisulaikoista

Kronenflex-katkaisulaikat valmistetaan eri väreissä. Kiekon etiketissä oleva väri antaa tietoa materiaalista, jolle kiekko on tarkoitettu. Ruostumattomalle teräkselle tarkoitetuissa kiekoissa on sininen väri. Katkaisulaikan keskellä on metallirengas, johon on merkitty viimeinen käyttöpäivä. Tämän päivämäärän jälkeen kiekkoa ei saa enää käyttää turvallisuussyistä. Säilytä katkaisulaikat kuivassa paikassa. Vesi tai vesihöyry voi vaurioittaa niitä käyttökelvottomiksi. Työskennellessäsi Kronenflexin katkaisukiekkoilla varmista, että työskentelynopeus on optimaalinen. Tämä on hieman maksiminopeuden alapuolella. Jos työskentelet liian alhaisella nopeudella, katkaisupyörillä on taipumus hypätä. Tämä aiheuttaa niiden epätasaista kulumista ja käyttöikä lyhenee huomattavasti. Toisaalta liian suuri nopeus voi tuhota katkaisulaikan.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.