A 24 R Supra Kronenflex®-katkaisulaikat käyttökohteet Teräs

Ominaisuudet
Luokka Supra
Sidos Keinohartsi, kuituvahvistettu
Raetyyppi Alumiinioksidi
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Kovuus
Materiaalit
Teräs
Jaloteräs
Valu
Käyttöalueet
Laite- ja säiliörakentaminen
Laitosrakentaminen
Metallirakentaminen
Viilaamo

Optimoitu monille käyttökohteille - A 24 R Supra Kronenflexin katkaisulaikat

Kronenflexin katkaisulaikka A 24 R Supra on luonteensa ja jyväkoostumuksensa ansiosta optimoitu teräksenkäsittelyn mitä moninaisimpiin käyttökohteisiin. Sen laajaan käyttöalueeseen kuuluvat materiaalit, kuten

  • teräs,
  • ruostumaton teräs ja
  • valurauta.

Laaja valikoima kaikkiin kulmahiomakoneisiin

Supra-suorituskykyluokan teräksen katkaisulaikkaa on saatavana eri halkaisijoilla. Klingspor tarjoaa myös valikoiman eri kokoja. Mitä pienempi katkaisulaikka on, sitä suurempi voi olla kierrosluku minuutissa. Pienet kiekot toimivat jopa 16 000 kierroksen kierrosluvulla, kun taas suuremmat mitoitetut tuotteet on hyväksytty 6 600 kierrokselle. Lisäksi A 24 R Supraa on tarjolla suorana ja napasyvennettynä mallina. Tämä tarkoittaa, että se sopii kaikkiin kaupallisesti saatavilla oleviin kulmahiomakoneisiin.

Supra-suorituskykyluokka täydelliseen leikkaukseen

Supra-suorituskykyluokan Kronenflex- katkaisulaikat soveltuvat monipuolisuutensa ansiosta monenlaisiin sovelluksiin. Ne tekevät vaikutuksen erittäin hyvällä käyttöiällään ja tehokkaalla leikkaustehollaan. Toisin kuin luonnon hiomarakeet, Klingsporin hiomarakeet valmistetaan synteettisesti, joten tasainen irrotusnopeus on taattu.

Vuosien kokemus takaa laadun ja turvallisuuden

Klingspor-yritys edustaa vuosien kokemusta ja korkeita turvallisuusstandardeja. Kronenflex-leikkauslaikat on testattu oSa:n ohjeiden mukaisesti ja ne täyttävät eurooppalaisen turvallisuusstandardin EN 12413. Synteettisen raekoon, erilaisten nestemäisten ja kuivien hartsien sekä leikkauslaikan vahvistamiseen käytettävän lasikuitukudoksen symbioosi takaa ensiluokkaisen työkalun jokaiseen tarpeeseen. A 24 R Supra soveltuu yhtä hyvin ammattikäyttöön kuin harrastajalle.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.