A 24 R Supra Kronenflex®-katkaisulaikat käyttökohteet Teräs

Ominaisuudet
Luokka Supra
Sidos Keinohartsi, kuituvahvistettu
Raetyyppi Alumiinioksidi
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Kovuus
Materiaalit
Teräs
Jaloteräs
Valu
Käyttöalueet
Laite- ja säiliörakentaminen
Laitosrakentaminen
Metallirakentaminen
Viilaamo

Kronenflexin suuri katkaisulaikka A 24 R Supra: yleiskäyttöinen teräkselle

Kronenflexin suuri katkaisulaikka A 24 R Supra soveltuu erinomaisesti

  • teräksen,
  • ruostumattoman teräksen ja -valuraudan teolliseen työstöön.

Mikäli täysi suorituskyky on tärkeää, Kronenflexin suuri katkaisulaikka A 24 R Supra leikkaa kompromisseja tekemättä: Se on välttämätön laitosrakentamisessa, teräsrakentamisessa, asennustyössä sekä kunnossapidossa

Supra-laatu: korkea suorituskyky ja erinomainen käyttöikä

Kronenflexin suuressa katkaisulaikassa Kronenflex iso katkaisulaikka A 24 R Suprassa kestävä alumiinioksidi yhdistyy keskikovaan sidokseen: ihanteellinen koostumus teräksen tai ruostumattoman teräksen hiontaan ja leikkaamiseen. Työkalulla on keskikova aggressiivisuus ja sille on ominaista erinomainen käyttöikä. Synteettisesti valmistetut hiomajyvät takaavat tasaisen lopputuloksen ja vakuuttavan leikkuutehon koko laikan kestoiän. Alumiinioksidilla on erittäin hyvä lämmönjohtavuus ja kulumiskestävyys. Kronenflex A 24 R Supra -suurhiomalaikan avulla huoltoseisokkiaikoja voidaan lyhentää merkittävästi. Prosessihäiriöitä esiintyy harvemmin - leikkauslaatu pysyy tasaisen korkeana.

Valmistettu kiinteään katkaisulaitteeseen

Kronenflexin suurta katkaisulaikkaa A 24 R Supra on saatavana eri kokisina. Laikan halkaisija, leveys ja reiän halkaisija vaihtelevat. Näin ollen sitä voidaan käyttää ongelmitta lähes kaikissa tavallisissa kiineissä katkaisukoneissa, joiden teho on noin kolmesta viiteen kilowattia. Kronenflexin suuri katkaisulaikka A 24 R Supra antaa maksimipotentiaalinsa hieman alle suositellun maksimi nopeuden: Tällä nopeudella Klingsporin insinöörit ovat sovittaneet työkalun tarkasti materiaaliin. Kronenflexin suurta katkaisulaikkaa A 24 R on saatavana eri laatuluokissa: erinomaisen suorituskyvyn teollisiin sovelluksiin tarjoavan Supra-vaihtoehdon lisäksi Klingspor tarjoaa Special-versiota kaikille niille, jotka eivät halua luopua huipputehosta erikoissovelluksissakaan. Extra-tuote on yleispätevä ja tarjoaa houkuttelevan hinta-laatusuhteen.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.