A 24 TZ Special Kronenflex®-katkaisulaikat käyttökohteet Jaloteräs

Ominaisuudet
Luokka Special
Sidos Keinohartsi, kuituvahvistettu
Raetyyppi Alumiinioksidi
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Kovuus
Materiaalit
Jaloteräs
Teräs
Valu
Käyttöalueet
Jaloterästä työstävä teollisuus
Kaiderakentaminen
Laite- ja säiliörakentaminen
Laitosrakentaminen
Metallirakentaminen
Viilaamo

Kronenflex A 24 TZ Special katkaisulaikat ruostumattomalle teräkselle

Kronenflexin katkaisulaikka A 24 TZ Special tarjoaa optimoidun tuotteen vaativiin leikkaustehtäviin. Sitä käytetään

  • ruostumattoman teräksen,
  • teräksen ja
  • valuraudan työstöön.

Monipuolinen katkaisulaikka vakuuttaa ensiluokkaisilla ominaisuuksillaan, kuten korkealla aggressiivisuudella, erittäin hyvällä käyttöiällä ja keskimääräistä korkeammalla kovuudella. Kiekkoa on saatavana eri halkaisijoilla käytettäväksi vastaavissa kulmahiomakoneissa. Klingsporin valikoimaan kuuluu katkaisulaikkoja suorina ja napasynettyinä malleina - sopivat jokaiseen tarpeeseen. A 24 TZ Special - on tehokas ja laadukas tuote, joka on suunnattu ammattikäyttäjille ja soveltuu myös DIY-projekteihin

Optimaaliset tulokset erikoisluokan katkaisulaikoilla

A 24 TZ:llä Klingspor tarjoaa erikoislaatuluokkaan kuuluvan katkaisulaikan. Nämä erikoissovelluksiin tarkoitetut korkean suorituskyvyn tuotteet täyttävät korkeimmatkin vaatimukset ja takaavat pitkän käyttöiän sekä parhaan leikkaustuloksen. Käyttäjä saavuttaa optimaaliset tulokset, jos hän ottaa huomioon oikean kohtauskulman ja oikean kosketuspainon. Näin estetään katkaisulaikan tukkeutuminen, lyhennetään leikkausaikaa ja varmistetaan turvallinen leikkaus. Klingspor määrittelee kullekin katkaisulaikalle tarkasti, millä alueella sitä tulisi käyttää. Kaikki tärkeät tiedot tästä ja maksimityönopeudesta löytyvät kiekon etiketistä sekä tuotetiedotteesta.

Erikoiskatkaisulaikat joilla on monia etuja

A 24 TZ Special -laikoissa ja kaikissa muissa Klingsporin valmistamissa leikkuukiekoissa käytetty synteettinen hiomajyvä takaa tasaisen korkean laadun. Lisäksi sidoksiin käytetään vain korkealaatuisia raaka-aineita. Sideaine ja hiomatyyppi on sovitettu täydellisesti yhteen. Klingspor käyttää lasikuitukangasta vahvikkeena laikan vakauden parantamiseksi. Tästä on etua sivuttaiskuormitusten yhteydessä - kuten vapaakäsinleikkauksen aikana. Klingspor räätälöi jokaisen tuotteen kulloiseenkin sovellukseen sopivaksi. Esimerkiksi A 24 TZ tarjoaa optimoidun koostumuksen ruostumattoman teräksen käsittelyyn. Kaikki katkaisulaikat on myös testattu oSa-ohjeiden mukaisesti ja ne tarjoavat todistetusti turvallisuutta. Myös eurooppalaisen turvallisuusstandardin EN 12413 noudattaminen on taattu.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.