A 330 Extra Kronenflex®-katkaisulaikat käyttökohteet Teräs

kaksi lasikuituvahvistusverkkoa
Ominaisuudet
Luokka Extra
Sidos Keinohartsi, kuituvahvistettu
Raetyyppi Alumiinioksidi
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Kovuus
Materiaalit
Teräs
Jaloteräs
Alumiini
Valu
Käyttöalueet
Laite- ja säiliörakentaminen
Laitosrakentaminen
Maanpäällinen ja maanalainen rakentaminen
Teräsrakentaminen
Tierakentaminen
Viilaamo

A 330 Extra - suuri Kronenflex katkaisulaikka metallille

Suurella Kronenflex A 330 Extra katkaisulaikalla Klingspor tarjoaa tehokkaan tuotteen metallien** työstöön. Erityisesti katkaisulaikkaa käytetään

  • teräksen,
  • ruostumattoman teräksen,
  • alumiinin ja
  • valuraudan leikkaamiseen.

Extra-sarjan katkaisulaikka vakuuttaa korkealla aggressiivisuudellaan ja tarjoaa pitkän käyttöiän. Ammattikäyttäjät arvostavat näitä ominaisuuksia, ja myös tee-se-itse-rakentajat voivat toteuttaa projektinsa optimaalisesti A 330 Extra katkaisulaikalla. Tällä tuotteella Klingspor yhdistää houkuttelevan hinnan ja vahvan suorituskyvyn.

Kronenflexin suuri katkaisulaikka yleiskäyttöön

A 330 Extra -katkaisulaikkaa suositellaan kaikille yleisimmille materiaaleille, joten sen käyttömahdollisuudet ovat monipuoliset. Sitä voidaan käyttää kaikissa yleisissä katkaisukoneissa (kiinteä katkaisusaha). Pöytäkoneissa katkaisulaikka näyttää parhaan suorituskykynsä vaativassa käytössä, ja vakuuttaa vaativan ammattilaisen. Korkealaatuiset tulokset saavutetaan luotettavasti. Laikan etiketistä käyttäjä löytää tärkeitä tietoja laikan optimaalisesta käytöstä kussakin koneessa. Tähän sisältyy myös suurin työskentelynopeus, jolla laikkaa voidaan käyttää.

Laadukkaat raaka-aineet, paras suorituskyky kaikissa töissä

Klingspor käyttää vain parhaita raaka-aineita jokaisessa Kronenflex katkaisulaikassa. Tämä koskee myös A 330 Extraa. Sideaine ja hiomajyvät ovat optimoitu keskenään, ja ne kuluvat tasaisesti käytössä. Synteettisesti valmistettu hiomajyvä on erityisen terävä ja kestävä. Tällä on ratkaiseva merkitys näiden huipputuotteiden erinomaiselle suorituskyvylle. Lasikuitukangas toimii vahvistavana komponenttina, joka auttaa laikkaa kestämään suurempia sivuttaiskuormituksia. Klingsporin katkaisulaikat vakuuttavat turvallisuudellaan: ne on testattu oSa-ovaatimusten mukaisesti ja ne täyttävät eurooppalaisen turvallisuusstandardin EN 12413 vaatimukset.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.