A 346 Extra Kronenflex®-katkaisulaikat käyttökohteet Jaloteräs, Teräs

Rauta, rikki ja kloori vapaa
Ominaisuudet
Luokka Extra
Sidos Keinohartsi, kuituvahvistettu
Raetyyppi Alumiinioksidi
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Kovuus
Materiaalit
Jaloteräs
Teräs
Alumiini
Käyttöalueet
Jaloterästä työstävä teollisuus
Kaiderakentaminen
Laite- ja säiliörakentaminen
Laitosrakentaminen
Metallirakentaminen
Viilaamo

Kronenflex katkaisulaikat A 346 Extra

Kronenflex katkaisulaikka A 346 Extra tarjoaa ammattikäyttäjille parhaan mahdollisen suorituskyvyn leikattaessa alumiinia, ruostumatonta terästä ja terästä. Vahvuuksiin kuuluvat

  • korkea aggressiivisuus,
  • pitkä työkalun käyttöikä ja
  • kasvanut kovuus.

Nämä kaikki ovat ihanteellisia edellytyksiä yleiskäyttöön metallintyöstössä. Etuihin kuuluu myös vähäinen purseen muodostuminen. Laikat ovat myös rauta-, rikki- ja kloorivapaita. Tämä katkaisulaikka soveltuu periaatteessa erinomaisesti ohuiden materiaalien, kuten profiilien ja putkien, leikkaamiseen. Tällä käyttöalueella myös tee-se-itse-käyttäjä hyötyy Kronenflex-laikkojen erinomaisista ominaisuuksista.

Paras suorituskyky, korkea turvallisuus Kronenflex-katkaisulaikoilla Klingspor tarjoaa tuotteita, joilla on paras suorituskyky ja jotka ovat myös turvallisia käyttää. Ratkaiseviin suorituskykyominaisuuksiin kuuluvat karkaistun alumiinioksidin käyttö. Tämäntyyppinen jyvä on itsestään teroittuva. Lisäksi Klingspor luottaa laikan vahvistamiseen lasikuitukankaalla, mikä parantaa merkittävästi vakautta sivuttaiskuormituksessa. Kaikki Klingsporin katkaisulaikat täyttävät tiukat oSa-ohjeet ja ovat EN 12413 -turvallisuusstandardin mukaisia. Jos kiekkoa käytetään kulmahiomakoneella määritellyllä nopeusalueella, tämä johtaa käytännössä korkeaan turvallisuustasoon.

Kronenflex-leikkuukiekot Extra-laatuluokassa

Klingspor tarjoaa laadukkaita Kronenflex-leikkuukiekkoja Extra-laatuluokassa yleiskäyttöön parhaalla hinta-laatusuhteella. Tämä tekee tämän suorituskykyluokan katkaisukiekot kiinnostaviksi myös yksityisille käyttäjille. Kaikki tärkeät tiedot katkaisulaikan optimaalista käyttöä varten on painettu etikettiin ja esitetty selkeästi. Jos A 346 Extra -hiomalaikkoja säilytetään kuivassa paikassa, alkuperäinen korkea laatu säilyy pitkällä aikavälillä. Katkaisulaikkojen varastointi pidempiaikaista käyttöä varten on näin ollen ongelmitta mahdollista.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.