A 36 R Supra Kronenflex®-katkaisulaikat käyttökohteet Jaloteräs

Ominaisuudet
Luokka Supra
Sidos Keinohartsi, kuituvahvistettu
Raetyyppi Alumiinioksidi
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Kovuus
Materiaalit
Jaloteräs
Käyttöalueet
Jaloterästä työstävä teollisuus
Kaiderakentaminen
Laite- ja säiliörakentaminen
Laitosrakentaminen
Metallirakentaminen
Viilaamo

Kronenflexin katkaisulaikat A 36 R Supra ruostumattomalle teräkselle

Kronenflexin katkaisulaikka A 36 R Supra vakuuttaa erinomaisella leikkauskyvyllään. Se on ihanteellinenruostumattomalle teräkselle.

Tuote tarjoaa

  • optimoidun aggressiivisuuden ja
  • pitkän käyttöiän.

Ammattikäyttäjät arvostavat näitä etuja yhtä paljon kuin kunnianhimoiset tee-se-itse-rakentajat. Klingspor kiinnittää katkaisulaikkojensa valmistuksessa huomiota korkealaatuisten raaka-aineiden käyttöön ja sidoksen täydelliseen sovittamiseen kulloiseenkin laikkatyyppiin. Näin saavutetaan Kronenflexin katkaisulaikoille ominainen korkea katkaisunopeus.

Turvallinen varastointi, turvallinen käyttö

A 36 R Supra ei tarjoa ainoastaan erittäin hyvää suorituskykyä. Sitä voidaan myös varastoida pitkään laadun kärsimättä. Tätä varten on tärkeää, että Kronenflexin katkaisulaikat eivät altistu liialliselle kosteudelle tai kuumuudelle. Oikein varastoituna voidaan odottaa tasaista käyttöikää useiden vuosien ajan. Tuotetta ei saa missään tapauksessa altistaa suoraan vedelle tai höyrylle. Kronenflex-katkaisulaikat, kuten A 36 R Supra, ovat korkean suorituskyvyn tuotteita, ja niitä on käytettävä sellaisina turvallisuuden kannalta. Katkaisulaikkaa on käytettävä kulmahiomakoneella hieman alle suurimman sallitun työkierrosnopeuden

Laadukkaat katkaisulaikat Klingsporilta

Klingspor tarjoaa katkaisulaikkojaan laatuluokissa Extra, Supra ja Special. Tässä esiteltävät Kronenflex-leikkauslaikat A 36 R Supra on optimoitu monille käyttöalueille. Synteettisesti tuotetun hiomajyvän käyttö takaa tasaisen korkean laadun katkaisussa. Paremman vakauden takaa vahvikkeeksi integroitu lasikuitukangas. Käyttämällä korkealaatuisia hartseja ja täyteaineita Kronenflexin katkaisulaikkojen ominaisuudet voidaan mukauttaa täydellisesti kulloiseenkin sovellukseen.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.