A 36 TZ Special Kronenflex®-katkaisulaikat käyttökohteet Jaloteräs

Ominaisuudet
Luokka Special
Sidos Keinohartsi, kuituvahvistettu
Raetyyppi Alumiinioksidi
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Kovuus
Materiaalit
Jaloteräs
Teräs
Käyttöalueet
Jaloterästä työstävä teollisuus
Kaiderakentaminen
Laite- ja säiliörakentaminen
Laitosrakentaminen
Metallirakentaminen
Viilaamo

Kronenflexin katkaisulaikat A36 TZ Special

Kronenflexin katkaisulaikoille, jotka kuuluvat Special-suorituskykyluokkaan, on ominaista korkea leikkuuteho ja pitkä käyttöikä. Ne on optimoitu

  • ruostumattoman teräksen ja
  • teräksen

käsittelyyn. Nämä katkaisulaikat soveltuvat käytettäväksi käsikäyttöisessä kulmahiomakoneessa. Ne saavuttavat korkean aggressiivisuutensa materiaalin poiston aikana jopa suhteellisen alhaisella kosketuspainalluksella.

Kronenflex-leikkauslaikkojen edut

Käytetyn hiomajyvätyypin ja sidoksen optimaalinen yhteensovittaminen takaa näiden laikkojen korkean aggressiivisuuden ja pitkän käyttöiän. Koska hiomajyvät on valmistettu synteettisesti, niiden laatu on tasaisen korkea. Kronenflexin katkaisulaikat jaetaan kolmeen luokkaan: Extra, Supra ja Special. Special-luokka täyttää myös korkeimmat materiaalien käsittelyä koskevat vaatimukset, ei ainoastaan ruostumattomalle teräkselle. Kaikki katkaisulaikat täyttävät eurooppalaiset turvallisuusstandardit ja ne on testattu oSa:n ohjeiden mukaisesti.

Oikean katkaisulaikan löytäminen

Optimaalinen työtulos saavutetaan vain käyttämällä kulloinkin käytettävälle materiaalille ja kulmahiomakoneelle sopivia katkaisulaikkoja. Klingspor Kronenflexin katkaisulaikat on värikoodattu. Ruostumattoman teräksen työstöön on tarkoitettu kiekot, joiden etiketissä on sininen väri. Toinen tärkeä kriteeri on kiekon oikea kovuus. Tällöin pätee seuraava: Mitä kovempi työstettävä materiaali on, sitä pehmeämpi hiomalaikan jyvän sidoksen on oltava. Jos sidos on liian kova, työstön aikana syntyy liikaa lämpöä. Tämän seurauksena leikattava materiaali voi tukkia laikan ja kiekko lasittuu. Siten se on vaihdettava paljon nopeammin. Oikea leikkausnopeus on myös tärkeä hyvän lopputuloksen ja levyn pitkän käyttöiän kannalta. Suotuisin nopeus on sellainen, joka on hieman alle kyseisen kiekon suurimman sallitun nopeuden

Miten katkaisukiekkoja käytetään oikein

Hyvä tietää: Myös katkaisukiekkoilla on viimeinen käyttöpäivä. Se on aina painettu Klingpsorin Kronenflex-leikkuukiekkojen metallirenkaaseen. Tämän päivämäärän umpeuduttua kiekkoja ei saa enää käyttää. Ennen kuin kiekko asetetaan kulmahiomakoneeseen, se on tarkistettava vaurioiden varalta. Turvallisuussyistä vaurioituneita leikkuukiekkoja ei saa enää käyttää, eikä suurinta sallittua nopeutta saa ylittää.

Nollaa kaikki suodattimet
Halkaisija/mm Paksuus/mm Poraus/mm Muoto Vmax m/s Maks. rpm Rakennetyyppi
115
Halkaisija
2
Paksuus
22,23
Poraus
H
Muoto
80
Vmax
13 300
Maks. rpm
suora
Rakennetyyppi
125
Halkaisija
2
Paksuus
22,23
Poraus
H
Muoto
80
Vmax
12 200
Maks. rpm
suora
Rakennetyyppi
180
Halkaisija
2
Paksuus
22,23
Poraus
H
Muoto
80
Vmax
8 500
Maks. rpm
suora
Rakennetyyppi
230
Halkaisija
2
Paksuus
22,23
Poraus
H
Muoto
80
Vmax
6 600
Maks. rpm
suora
Rakennetyyppi
230
Halkaisija
2,2
Paksuus
22,23
Poraus
H
Muoto
80
Vmax
6 600
Maks. rpm
suora
Rakennetyyppi

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.