A 46 TZ Special Kronenflex®-katkaisulaikat käyttökohteet Jaloteräs, Teräs

Rauta, rikki ja kloori vapaa
Ominaisuudet
Luokka Special
Sidos Keinohartsi, kuituvahvistettu
Raetyyppi Alumiinioksidi
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Kovuus
Materiaalit
Jaloteräs
Teräs
Käyttöalueet
Jaloterästä työstävä teollisuus
Kaiderakentaminen
Laite- ja säiliörakentaminen
Laitosrakentaminen
Metallirakentaminen
Viilaamo

Kronenflexin katkaisulaikka A 46 TZ Special ruostumattomalle teräkselle

Kronenflexin katkaisulaikka A 46 TZ Special on suunniteltu vaativiin tehtäviin, ja sillä leikataan materiaaleja, kuten

  • terästä ja
  • ruostumatonta terästä.

Tuotteen yhtenä etuna on korkea käyttöikä. Se on ammattikäyttöön tarkoitettu katkaisulaikka, jolla on korkea aggressiivisuus ja kovuus. Tuote ei sisällä rautaa, rikkiä eikä klooria. A 46 TZ Special on saatavana suorana ja napasyvennettynä sekä eri halkaisijoilla, jotta se sopii erilaisiin kulmahiomakoneisiin.

Erikoiskatkaisulaikka vaativiin työtehtäviin

Kun on kyse ruostumattoman teräksen työstämisestä, A 46 TZ -katkaisulaikka on erinomainen valinta. Tämä erikoislaatuluokan laikka on suorituskykyinen tuote erikoissovelluksiin, joka tarjoaa erinomaisen leikkauskäyttäytymisen synteettisesti tuotetun hiomarakeensa ansiosta. Keinotekoiset hiomarakeet osoittavat vain vähäistä kulumista ja homogeenisia tuloksia. Tätä arvostavat niin ammattikäyttäjät kuin amatööritekijätkin. Klingspor luottaa myös hartsien ja täyteaineiden osalta yksinomaan korkealaatuisiin raaka-aineisiin. Tämä tarkoittaa, että käyttäjä saavuttaa aina parhaat tulokset päivittäisessä käytössä.

Paras suorituskyky, todistettu turvallisuus

Korkean suorituskyvyn lisäksi Klingsporille on ratkaisevassa asemassa käytönaikainen turvallisuus. A 46 TZ Special -leikkauslaikka, kuten kaikki muutkin malliston laikat, on testattu perusteellisesti oSa:n ohjeiden mukaisesti. Lisäksi kaikki EN 12413 -standardin mukaiset turvallisuusvaatimukset täyttyvät. Oikea käsittely on edellytys korkean turvallisuustason varmistamiselle. Käyttäjän on aina käytettävä laikkaa hieman alle määritellyn enimmäisnopeuden. Näin varmistetaan, että laikka ei hyppää tai kulu liikaa. Lisäksi katkaisulaikkaa saa kuormittaa vain säteittäissuunnassa, ja sen kosketuspainetta on säädettävä materiaalin mukaan.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.