A 60 Extra Kronenflex®-katkaisulaikat käyttökohteet Jaloteräs, Metalli yleensä

Ominaisuudet
Luokka Extra
Sidos Keinohartsi, kuituvahvistettu
Raetyyppi Alumiinioksidi
Aggressiivisuus
Käyttöikä
Kovuus
Materiaalit
Jaloteräs
Metalli yleensä
Käyttöalueet
Jaloterästä työstävä teollisuus
Kaiderakentaminen
Laite- ja säiliörakentaminen
Laitosrakentaminen
Metallirakentaminen
Viilaamo

Kronenflex A 60 Extra - ohut katkaisulaikka ruostumattomalle teräkselle ja metallille

A 60 Extra on ohut katkaisulaikka sellaisten materiaalien kuten

  • ruostumattoman teräksen ja
  • metallin työstöön.

Tuotteen erityisiin vahvuuksiin kuuluvat minimaalinen purseen muodostuminen ja vähäinen lämmön muodostuminen. Klingsporin tarjoamat Extra-suorituskykyluokan katkaisu- ja hiomatuotteet vakuuttavat yleensä erinomaisella hinta-laatusuhteellaan. Tässä esitellyt katkaisulaikat ovat saatavana myyntipakkauksessa, jossa on viisi rasiaa. Kussakin näyteikkunapurkissa on kymmenen kiekkoa.

Paras suorituskyky metallia ja ruostumatonta terästä leikattaessa

Hienolla katkaisulaikalla A 60 Extra on monia etuja. Näitä ovat mm. tämän katkaisulaikan hyvä aggressiivisuus ja käyttöikä sekä kovuus. Tuotteen puolesta puhuu myös käytetyn sidoksen täydellinen sovittaminen käyttökohteeseen. Klingspor käyttää kaikissa tuotteissaan synteettisesti tuotettuja hiomajyviä. Näillä jyvätyypeillä on ylivoimaiset ominaisuudet monien tekijöiden, kuten kestävyyden tai leikkauskäyttäytymisen tasaisuuden suhteen. Ammattikäyttäjät voivat aina luottaa Kronenflexin katkaisulaikkaan A 60 Extra ja odottaa tasalaatuisia tuloksia. Klingspor tarjoaa tätä Extra-luokan tuotetta yleiskäyttöön, joten käyttömahdollisuudet ovat monipuoliset.

Todistettua turvallisuutta oikealla käytöllä

Jokainen Klingsporin valikoimaan kuuluva katkaisulaikka on tarkoitettu tietylle maksimityönopeudelle ja suurimmalle sallitulle nopeudelle. Käyttäjä löytää vastaavat tiedot laikan etiketistä ja kansilehdestä. Näin ollen on yhdellä silmäyksellä selvää, miten hiomatyökalua on käsiteltävä oikein. On ratkaisevan tärkeää, että katkaisulaikkoihin valitaan optimaalinen nopeus. Sen on oltava välittömästi määritellyn maksimityönopeuden alapuolella. Näin saavutetaan paras leikkuu ja kiekon kulumisen suhde käytön aikana. Lisäksi laikan kulman radiaalisuunnassa on oltava kohtisuorassa työkappaleeseen nähden.